Pereiti į pagrindinį turinį

Klounu tapęs D. Howardas išjuoktas prestižiniuose apdovanojimuose

2013-07-18 13:32
Beprotystė dėl D. Howardo: supermenas viliojamas ir maistu

JAV sporto žiniasklaidos gigantės ESPN televizijos organizuotos geriausių šalies sportininkų apdovanojimų (ESPY) ceremonijos vedėjas Jonas Hammas per dantį gerokai patraukė ne vieną NBA garsenybę.

Seriale „Mad Men“ išgarsėjęs aktorius nėra komikas, tačiau pralinksminti Los Andželo „Nokia Theatre“ arenoje susirinkusią publiką jam pavyko ne sykį ir ne du.

„ESPY apdovanojimai švenčia dvidešimtmečio jubiliejų. 20 metų. Dvi dekados. Tai reiškia, kad kai dienos šviesą išvydo pirmasis ESPY renginys, Ray‘ui Allenui buvo tik 35-eri“, – žiūrovus kvatotis vertė Hammas.

Kliuvo ir kitam Majamio „Heat“ krepšininkui Chrisui Boshui. „Neseniai Boshas už vaidybą buvo nubaustas 5 tūkst. dolerių, o tuo metu Johnas Deppas už vaidybą gavo 20 mln. dolerių“, – šmaikštavo aktorius.

Visgi audringiausios publikos reakcijos buvo sulaukta po Hammo pokšto apie Dwightą Howardą, kuris neseniai paskelbė paliekantis „Lakers“ klubą. „Jis palieka Los Andželą, taigi aš manau, jog jis galų gale rado kelią, kaip padėti „Lakers“ skinti pergales“, – skėlė „Mad Men“ žvaigždė.

Netrukus publikai jis pademonstravo įspūdingiausių Howardo žaidimo momentų „Lakers“ komandoje „rinkinį“. Žiūrovai plyšo iš juoko, kadangi... jokio video neišvydo. Suprask, per Los Andžele praleistus metus Howardas nieko doro taip ir nepademonstravo...

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/keuras/1591-espy-apdovanojimu-vedejas-per-danti-trauke-nba-zvaigzdes-o-ypa…

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų