Pereiti į pagrindinį turinį

Koronavirusas nustatytas dar vienai „Jazz“ žvaigždei

2020-03-12 15:51
basketnews.lt

Jutos „Jazz“ komandoje – dar vienas koronavirusu užsikrėtęs krepšininkas. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, kad virusas nustatytas ir komandos žvaigždei Donovanui Mitchellui.

Scanpix nuotr.

Prieš tai buvo paskelbta, kad koronavirusu užsikrėtė prancūzas Rudy Gobertas. Po šios žinios NBA nusprendė sustabdyti čempionatą.

„Jazz“ krepšininkai privačiai kalba, kad R. Gobertas rūbinėje nebuvo atsakingas ir lietė kitus komandos krepšininkus ir jų daiktus“, – rašo A. Wojnarowski.

Kaip skelbia žurnalistas Shamsas Charania, „Jazz“ po naujienų apie R. Gobertą patikrino 58 klubo narius, o iš jų koronavirusas buvo nustatytas vieninteliam D. Mitchellui. Visų kitų klubo narių testai buvo neigiami.

Donovanas yra rezultatyviausias šio sezono „Jazz“ krepšininkas. 23-ejų 191 cm ūgio gynėjas vidutiniškai pelno po 24,2 taško, atkovoja po 4,4 kamuolio ir atlieka po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Žurnalistas Dave’as Matteras skelbia, kad kito „Jazz“ gynėjo Jordano Clarksono testas buvo neigiamas. D. Matterui šią informaciją pranešė krepšininko tėtis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų