Quantcast

L. Kleiza: tai buvo geriausias mūsų mačas Slovėnijoje (interviu)

Nuostabiai pirmąją rungtynių pusę sužaidęs ir per pirmus du kėlinius 17 taškų iš savo 22 surinkęs Linas Kleiza buvo viena svarbiausių figūrų, nutiesusių Lietuvos rinktinei kelią į Europos čempionato finalą.

„Pergalę lėmė gera gynyba, mūsų puolimas taip pat buvo neblogas, pataikėme daug metimų, bet pagrindinė pergalės priežastis vis dėlto buvo gera gynyba“, - po pergalės 77:62 pusfinalyje prieš Kroatiją kalbėjo L.Kleiza.

- Ką treneris kalbėjo per ilgąją pertrauką? – paklausėme puolėjo.

- Antrajame kėlinyje truputį atsipalaidavome, paleidome žaidimą iš savo rankų, nes turėjome susikrovę nemenką pranašumą. Taip pat skubėjome atakuodami, darėme klaidų gynyboje, tai pertraukos metu sutarėme šiuo dalykus sutvarkyti, o tada viskas išsisprendė savaime.

– Ar šį mačą galima pavadinti geriausiu Lietuvos rinktinei?

– Manau, galima drąsiai sakyti taip.

– Ar kroatai, lyginant su italais, buvo parankesni varžovai?

– Rungtynės su italais buvo sunkesnės, bet šiandien mes paprasčiausiai geriau žaidėme. Kroatai yra geresnė, labiau subalansuota komanda, bet italai yra taip pat pavojingi, nes jie puikiai pataiko iš toli, o tai sukelia problemų.

– Ko labiau norėtumėte finale - ispanų ar prancūzų?

– Norėčiau pergalės, o kaip bus – pažiūrėsim. Varžovų nepasirinksime, kas bus, su tuo ir žaisime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sergalius

sergalius portretas
Dėl aukso, tai dėl aukso. Visiems tikintiems sergaliams tikslinga kalbėti Švenčiausiosios ir Nekalčiausiosios Jėzaus Širdies Rožančių- 3 dalys. Pirma dalis- ryte, antroji per pietus- trečioji- vakare. (Rožančius, 2010 04 27 Jėzaus apreikštas, Google). Netikintiems- neburnoti. Treneriui ir žaidėjams po 7 Tėve mūsų, Garbė Dievui- ryte, per pietus ir vakare- prie savo plano- prašant Dievo palaimos ir pagelbos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių