Pereiti į pagrindinį turinį

M. Mažeika: tikiu, kad Turkijoje pavyks revanšuotis

2015-10-15 07:31
Martynas Mažeika
Martynas Mažeika / bcneptunas.lt nuotr.

Klaipėdos „Neptūnui“ startas naujajame Europos taurės sezone prisvilo, tačiau komandos kapitonas Martynas Mažeika iš to tragedijos nedaro. Vienas rezultatyviausių mačo su Stambulo „Galatasaray“ ekipa žaidėjų žino komandos spragas ir tiki, kad jos bus ištaisytos.

Į Turkijos komandos krepšį 30-metis M. Mažeika per 24 minutes įmetė 17 taškų (6/7 dvit., 0/5 trit., 5/6 bad. met.), atkovojo 4 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 6 pražangas, tačiau 2 kartus suklydo ir aikštę paliko dėl išnaudotų pražangų limito.

– Martynai, kas nulėmė pralaimėjimą šįvakar?

– Neįvykdėm vieno iš planų – nesudirbome gynyboje. Žinome prieš ką žaidžiame, o prieš tokias ekipas reikia rungtyniauti maksimaliai susikaupus 40 minučių. Errickas McCollumas mums primetė labai daug taškų.

– Asmeniškai pačiam sekėsi gana gerai. Ko visgi pritrūko?

– Prametėme labai daug metimų. Jeigu būtumėme pataikę bent pusę tų metimų, rezultatas būtų kitoks.

– E. McCollumas per pirmąją mačo dalį pataikė tik vieną metimą iš žaidimo. Antroje vaizdas buvo visiškai kitoks. Kas nutiko?

– Krepšinis toks žaidimas. Reikia žaisti 40 minučių ir dengti aktyviai. Žinome, koks jis geras yra puolime, kaip pataiko sudėtingus metimus, tačiau...

– Ar galite palyginti praėjusio sezono „Galatasaray“ ekipą ir šiemetinę?

– Dabar jų pagrindinis tikslas sugrįžti į Eurolygą. Jų tikslai yra labai aukšti, tačiau mes prieš juos tikrai galime žaisti. Tikiu, kad Turkijoje pavyks revanšuotis. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų