Pereiti į pagrindinį turinį

„Mano BŪSTO“ komanda iškovojo „Įmonių“ krepšinio taurę

2024-06-19 06:47 diena.lt inf.

Klaipėdos miesto krepšinio „Įmonių“ pavasario taurės turnyrą, kuriame dalyvavo septynios komandos, laimėjo „Mano BŪSTO“ ekipa.

Triumfas: „Mano BŪSTO“ komanda – „Įmonių“ pavasario taurės turnyro nugalėtoja.
Triumfas: „Mano BŪSTO“ komanda – „Įmonių“ pavasario taurės turnyro nugalėtoja. / klaipedossp.lt nuotr.

„Mano BŪSTAS“ pusfinalyje 73:62 nugalėjo „OverSize“ žaidėjus, o „ERA“ krepšininkai 71:56 – „Rebordą-Vitarestą“.

Dramatiškai susiklosčiusiame finale „Mano BŪSTAS“ palaužė „ERA“ – 82:80.

Trečią kėlinį „ERA“ ekipa buvo sukaupusi 9 taškų persvarą, tačiau „Mano BŪSTAS“ atsilaikė ir, ketvirtą kėlinį likus žaisti 14 sekundžių, Arnas Pilipavičius sušvelnino skirtumą iki 79:80. Netrukus varžovai prasižengė ir Aivaras Urbonas baudų metimais persvėrė rezultatą „Mano BŪSTO“ naudai – 81:80.

„ERA“ dar turėjo šansą išvengti nesėkmės, tačiau Aurimas Vaičiulis suklydo, be to, teisę mesti baudas pelnė vienas „Mano BŪSTO“ lyderių Valentinas Rumiancevas. Jo pirmas metimas buvo taiklus, o antro tyčia nepataikė, nes iki rungtynių pabaigos buvo likusios vos 0,9 sek.

„Varžybų scenarijus – geriausias, koks tik galėjo būti. Varžovai buvo stiprūs, bet mes, net ir atsilikdami, kovėmės ir tikėjomės laimėti, nors galiausiai aikštėje likome tik penkiese“, – sakė V. Rumiancevas.

Trečią vietą užėmė „OverSize“ komanda, mažajame finale 96:49 privertusi kapituliuoti „Rebordą-Vitarestą“.

Naudingiausiais (MVP) lemiamų mačų žaidėjais pripažinti A. Urbonas („Mano BŪSTAS“) ir Matas Staponas („OverSize“).

„Mano BŪSTO“ Klaipėdos regiono vadovas Marius Šiaulys neslėpė džiugesio, kad įmonės vardu atstovaujanti komanda tapo finalo nugalėtoja ir gyrė žaidėjus už fantastiškas rungtynes. Tuo pat metu jis pridūrė, kad tokie mėgėjų turnyrai tampa vis patrauklesni ir atveria galimybes stiprinti bendruomenių tarpusavio santykius.

„Tokio formato varžybos pasiteisino, nes suburia krepšinio mėgėjus draugiškai tarpusavyje pasivaržyti. Kartu tai yra puiki bendravimo forma, kuomet su bendraminčiais sporto aikštelėje gali išbandyti savo jėgas, o už jos ribų – tiesiog pabendrauti. Tai išties skatina bendruomeniškumą“, – po finalinės kovos teigė „Mano BŪSTO“ Klaipėdos regiono vadovas M. Šiaulys.


Rezultatai

Finalas. „Mano BŪSTAS“–„ERA“ 82:80 (22:21, 23:18, 12:24, 25:17). A. Urbonas – 23 taškai (9 atkovoti kamuoliai) / A. Vaičiulis – 24 taškai (26 atkovoti kamuoliai, 43 naudingumo balai).

Dėl 3-ios vietos. „OverSize“–„Reborda-Vitaresta“ 96:49 (28:17, 23:14, 19:9, 26:9). M. Ostrovskis – 24 taškai (5 atkovoti kamuoliai) / S. Liubickis – 11 taškų (8 atkovoti kamuoliai).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų