Pereiti į pagrindinį turinį

Italo vedama komanda nušlavė varžovus iš Estijos

2024-09-04 23:21

Žaidėjai vis dar stengiasi geriau pažinti vienas kitą, ieško skirtingų sprendimų, bet man labiausiai patiko jų nusiteikimas ypač gynyboje", - sakė Alessandro Magro. Jo vadovaujamas Vilniaus „Wolves Twinsbet“ klubas pasiekė antrąją pergalę pasirengimo cikle. Vilniečiai savo aikštėje nušlavė Piarnu „Sadam“ ekipą iš Estijos –110:60.

Po ne itin sėkmingo praėjusio sezono Vilniaus "Wolves" klubas įrodinėja, jog yra nusiteikęs mesti rimtą iššūkį tiek savo kaimynams iš sostinės "Ryto" ekipos, tiek ir Kauno "Žalgiriui". Galingą formą ikisezoninės rungtynėse demonstruojantys "vilkai" be vargo sutaršė varžovus iš Estijos. Estams kurį laiką pavyko žengti koja kojon (18:18), bet po pirmųjų 10 minučių „Vilkai“ susikrovė dviženklį pranašumą – 30:20.

Antrajame ketvirtyje „Wolves Twinsbet“ netruko ne tik susigražinti turėtą persvarą, bet ir ėmė ją didinti – 40:25. Po pertraukos vilniečiai ir toliau didino pranašumą. Trečiojo ketvirčio viduryje komandas skyrė jau 29 taškai – 70:41. O likus žaisti 10 minučių, „Wolves Twinsbet“ pirmavo 84:48. Vilniaus ekipa laimėjo daugiau nei užtikrintai – 110:60.

Šeimininkams šiose rungtynėse dėl peties skausmų negalėjo padėti Tre‘Shawnas Thurmanas.

„Wolves Twinsbet“: Anthony Cowanas 21 (6 rez. perd.), Andrew Andrewsas 19, Marekas Blaževičius 15, Jeffery Tayloras 13, Garrisonas Brooksas 12, Danielis Baslykas 10, Regimantas Miniotas 7, Matas Jogėla 5, Kristupas Žemaitis 4, Vaidas Kariniauskas ir Justinas Marcinkevičius po 2.

Ekipos strategas Alessandro Magro pagyrė komandos darbą gynyboje, kurios dėka varžovai suklydo net 27 kartus.

„Vaikinai buvo agresyvūs, stengėsi padėti vienas kitam. Klaidų buvo, bet norime būti nuoseklesni ginantis ir toks turi būti mūsų požiūris kiekviename susitikime, – aiškino italas. - Rungtynėse, kuriose neturėjome T. Thurmano, Andrew Andrewsas yra labai svarbus ir norime savo žaidimą kurti pasiremdami jo talentu, o jis turės padėti mums tapti dar stipresniems.“

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų