Pereiti į pagrindinį turinį

Penktadienio vakare – KKML A lygos finalai KTU sporto centre

2015-05-07 15:27

Finišo tiesiąją pasiekė ir stipriausias Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) čempionatas. A lygos finalinės dvikovos nugriaudės šį penktadienį (gegužės 8 d.) KTU sporto centre (Radvilėnų pl. 19).

Praėjusį savaitgalį pusfinalio seriją prieš UNITED (treneris Marius Lebedys) laimėjusi „Imlitex Holdings“ (treneris Modestas Vaškūnas) ekipa finale susitiks su „Volukte“ (treneris Rimantas Lukoševičius), o dėl bronzos medalių kovos Kauno kolegija (treneris Rolandas Rakutis) bei minėtieji UNITED krepšininkai.

2014/2015 m. KKML A lygos sezone rungėsi 8 komandos.

„Imlitex Holdings“ krepšininkai A lygos finale bandys iš sosto išversti  trejus metus jame sėdinčią „Voluktę“. Komandos branduolį išlaikiusi ir tik pavadinimą pakeitusi M.Vaškūno kariauna praėjusių metų finale nusileido „Voluktei“ ir šįmet yra pasiruošusi dar kartą išbandyti nepalaužiamą varžovų nugalėtojo mentalitetą.

Bronziniame finale UNITED surems ginklus su Kauno kolegija. Abi ekipos turi mažojo finalo patirties ir yra neabejotinai lygiavertės varžovės, tad ši dvikova bus puiki pradžia geram penktadienio krepšinio spektakliui.

KKML A lygos finalas

Gegužės 8 d. (penktadienis), KTU sporto centras (Radvilėnų pl. 19).
Mažasis finalas
18:30 val. UNITED – Kauno kolegija
Finalas
20:15 val. „Imlitex Holdings“ – „Voluktė“
Finale šoks merginų grupė “Laisvė”!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų