Pereiti į pagrindinį turinį

R. Samulėnas ir toliau treniruos "Sūduvos" krepšininkes

2015-06-09 12:08
Rimvydas Samulėnas
Rimvydas Samulėnas / lmkl.lt nuotr.

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) vicečempionė Marijampolės "Sūduva" pradėjo komplektuoti komandą 2015-2016 metų krepšinio sezonui.

Pirmuoju "Sūduvos" žingsniu šia kryptimi tapo trečius metus iš eilės Marijampolėje liksiantis dirbti vyriausiasis treneris Rimvydas Samulėnas.

"Labai džiaugiuosi, kad sulaukiau iš "Sūduvos" komandos pasiūlymo vėl dirbti kartu - tai man yra pripažinimas. Vadovybė trečius metus patiki man vadovauti Marijampolės komandai. "Sūduvos" komandos vadyba yra puiki, jie suteikia man visas sąlygas gyventi ir organizuoti treniruočių veiklą, visi sprendimai priimami labai greitai. Man patinka požiūris į komandos komplektaciją ir jos rezultatus. Praėję du sezonai buvo labai geri, tačiau yra kur tobulėti ir ateinančiame sezone norime užlipti ant aukščiausios pakylos", - klubo svetainė cituoja R. Samulėną.

R. Samulėnas Marijampolėje dirba nuo 2013 metų, o artėjantis sezonas bus jau trečiasis. Per du sezonus 51-erių metų treneris iš Kauno su "Sūduvos" komanda dusyk iškovojo LMKL sidabrą ir kartą atvedė komandą iki Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės antrosios vietos.

"Sūduvos" komandos direktorius Deividas Jurkša neslėpė džiaugsmo, jog pavyko išsaugoti Rimvydą Samulėną.

"Džiaugiamės, kad pavyko išlaikyti R. Samulėną. Su šiuo treneriu per pastaruosius dvejus metus pasiekėme daug pergalių ir laimėjimų bei kartu su "Sūduva" sugrįžome į Lietuvos moterų krepšinio elitą. Treneris dar tik dvejus metus dirba moterų krepšinyje, tačiau jau nuo pat pirmojo sezono perprato moterų psichologiją ir surado tinkamiausius būdus dirbti su jomis. Tai įrodo ir kvietimas į Lietuvos moterų krepšinio rinktinės trenerių štabą. Tikimės, jog su šiuo treneriu pavyks iškovoti dar ne vieną skambią pergalę", - teigė "Sūduvos" direktorius D. Jurkša.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų