Pereiti į pagrindinį turinį

R. Seibutis dėl darbo „Žalgiryje“ stabdo politiko karjerą

2024-08-21 16:51 diena.lt inf.

Prie Andrea Trinchieri trenerių štabo prisijungęs Renaldas Seibutis atsisakė savo Palangos savivaldybės tarybos nario mandato ir stabdo politiko veiklą.

M. Vizbaro / BNS nuotr.

Apie tai pranešė Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

„Ačiū, Renaldai, – savo feisbuko paskyroje rašė meras. – Pokyčiai Palangos miesto taryboje: Renaldą Seibutį išlydime siekti aukštumų profesinėje karjeroje.

Praėjusią savaitę Vyriausioji rinkimų komisija patenkino Palangos savivaldybės tarybos nario Renaldo Seibučio prašymą nutraukti įgaliojimus anksčiau laiko. Jis beveik pusantrų metų dirbo mūsų – Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų – komandoje.“

Kauno klube ilgametis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narys bus atsakingas už žaidėjų individualių įgūdžių tobulinimą bei dirbs su į pagrindinę komandą besibeldžiančiais jaunimo komandos krepšininkais.

39-erių buvęs krepšininkas praėjusį sezoną darbavosi Palangos „Olimpo“ trenerių štabe, o savo kaip žaidėjo karjerą jis pradėjo tuometinėje Palangos „Naglio“ ekipoje. Per karjerą R. Seibutis atstovavo Turkijos, Ispanijos, Graikijos komandas. „Žalgiryje“ šventojiškis žaidė 2015–2017 metais.

Taip pat žiūrėkite: į Kauną atvyko visi „Žalgirio“ žaidėjai

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Kuba

Ko gero kaip žmogus ir kaip krepšininkas - skirtingi žmonės, nes jeigu tarnavo tai partinei gauja..kokios jo vertybės...
0
0
barbis devindarbis

jis ir politykas ir viarslinykas ir krepšinykas viename flakone
0
0
Visi komentarai (2)

Daugiau naujienų