Pereiti į pagrindinį turinį

R.Javtokas: rungtynės su ispanais - geriausios iš žaistų

2011-08-14 17:02
R.Javtokas: rungtynės su ispanais - geriausios iš žaistų
R.Javtokas: rungtynės su ispanais - geriausios iš žaistų / Vytauto Petriko nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pasiruošimo Europos čempionatui cikle turėjo pripažinti vienų pagrindinių turnyro favoritų ispanų pranašumą. Nors pralaimėta rezultatu 78:90, mūsų šalies krepšininkų žaidimas nebuvo toks jau blogas, kokį atspindi rezultatas.

Gerėjančiu žaidimu po susitikimo džiaugėsi aukštaūgis Kšyštofas Lavrinovičius. "Rungtynėse su ispanais matėsi, kad geriau žaidžiame, suprantame vienas kitą. Apmaudu, kad pralaimėjome, bet kovojome su dideliu noru ir nesėkmė nėra tragedija. Kaune bandysime parodyti dar geresnį krepšinį ir sieksime atsirevanšuoti", - tikino Sienos "Montepaschi" legionierius.

Tuo metu Robertui Javtokui rinktinės žaidimas mače su ispanais paliko geriausią įspūdį šią vasarą.

"Manau, kad žaidėme geriau, nei sudėjus visas tris praėjusias draugiškas rungtynes. Visgi dar neišvengėme klaidų. Atkarpomis rungtyniaudavome tikrai labai gerai, tačiau kartais, pavyzdžiui trečiajame kėlinyje, atrodydavome prastai", - kalbėjo nacionalinės komandos kapitonas.

Vidurio puolėjas mūsiškių žaidime jau pastebi teigiamų poslinkių į priekį.

"Mano nuomone, viskas taisytina. Svarbiausia, kad einame į priekį, pradedame vienas kitą geriau pažinti. Turiu pastebėti, kad atsirado agresija, didesnis noras kovoti. Nežinau, gal tiesiog pasikeitė nusiteikimas rungtynėms. Tai, ką atidirbsime toliau, išeis tikrai į gerą", - teigė R.Javtokas.

Lietuvos krepšininkai galimybę atsirevanšuoti ispanams turės naujoje "Žalgirio" arenoje ketvirtadienį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų