Pereiti į pagrindinį turinį

Tarp viešbučio svečių – sporto žvaigždės

2014-09-10 16:56
Lietuvos krepšininkai
Lietuvos krepšininkai / musukrepsinis.lt nuotr.

Barselonos penkių žvaigždučių viešbutyje "Rey Juan Carlos I", kuriame įsikūrę Lietuvos krepšininkai, svečiais rūpinasi ir darbuotoja iš Lietuvos.

Inga D. prestižiniame "Rey Juan Carlos I" dirba daugiau nei penkerius metus. Jauna mergina vadovauja viešbučio, kurį mėgsta sporto ir pramogų pasaulio garsenybės, vienai tarnybų.

"Jaučiuosi atsakinga už visų svečių gerovę, todėl viskas turi būti tobula", – sakė "Kauno dienai" lietuvė.

Kartu su Lietuvos delegacija šiame viešbutyje gyveno Australijos, Dominikos Respublikos, Meksikos, Naujosios Zelandijos, Slovėnijos, Turkijos komandos.

Pasak Ingos D., visi svečiai, nors jie krepšinio aikštėje – varžovai, bendravo draugiškai. Truputį santūresni, labiau atsiskyrę buvo turkai.

Dėmesio nestokojo "Rey Juan Carlos I" apsistojęs Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis su žmona Inga.

"Deja, Barselonoje krepšinis nėra toks populiarus, kaip futbolas ar "Formulės-1" lenktynės, tenisas ar plaukimas", – pripažino šviesiaplaukė viešbučio darbuotoja, didelė Lietuvos krepšinio rinktinės gerbėja.

Pasaulio krepšinio taurės varžybos – ne pirmasis aukščiausio tarptautinio lygio sporto renginis, tiesiogiai palietęs ir "Royal Juan Carlos I": pernai šiame viešbutyje gyveno pasaulio plaukimo ir rankinio čempionatų dalyviai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų