Pereiti į pagrindinį turinį

„Žalgirio“ varžovų treneris: turime laimėti visas namų rungtynes

2015-10-29 08:48
Ufukas Sarica
Ufukas Sarica / Scanpix nuotr.

Šį vakarą Kauno „Žalgiris“ (1-1) Eurolygos turnyre susitiks su Turkijos pirmenybių čempione Izmiro „Pinar Karsiyaka“ (1-1). Prieš mačą varžovų treneris Ufukas Sarica teigė, jog jo komandai itin svarbu laimėti namuose.

„Susitiksime su viena iš svarbiausių Europos ekipų. Mums labai svarbu laimėti namų rungtynės norinti judėti pirmyn. Mes privalome laimėti visas rungtynes Izmire, tik tokiu būdu galime pasiekti „Top 16“ etapą.

„Žalgiris“ turi tikrai gerus žaidėjus iš nacionalinės komandos. Mes norime parodyti savąjį žaidimą ir padaryti viską ką galime“, – teigė treneris.

Tuo metu vidutiniškai po 7,5 taško pelnantis Justinas Carteris laukia sunkių rungtynių.

„Žalgiris“ – gera komanda. Žinau, kad į rungtynes atvyks daug mūsų sirgalių, kurie yra neįtikėtini. Tai bus sunkios rungtynės. Varžovai turi gerus žaidėjus, tokius, kaip Renaldas Seibutis ir Martynas Pocius. Norint laimėti turime kontroliuoti žaidimą“, – sakė J. Carteris.

193 cm ūgio gynėjas praėjusį sezoną žaidė Stambulo „Galatasaray“ komandoje ir dukart susitiko su „Žalgiriu“. Pirmajame mače amerikietis surinko 7 taškus ir tiek pat atkovojo kamuolių, o antrajame pelnė 13 taškų.

Mačas tarp „Žalgirio“ ir „Pinar Karsiyaka“ prasidės šiandien, 18.45 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų