Pereiti į pagrindinį turinį

10 priežasčių, kodėl geriau likti vienišam

10 priežasčių, kodėl geriau likti vienišam
10 priežasčių, kodėl geriau likti vienišam / Shutterstock nuotr.

Vieniši vyrai jaučiasi nesaugiai, tačiau skubiai ieškoti partnerės neverta. Portale askmen.com psichologai įvardijo 10 priežasčių, kodėl geriau likti vienišam.

1. Sėkmingiau klostosi karjera.

Merginoms reikia skirti laiko, o vyrui, kylančiam karjeros laiptais, sunku 24 valandas po lygiai padalyti merginai ir darbui. Siekiančiam karjeros vyrui net nekyla minčių nedirbti viršvalandžių ar su darbdaviu nenueiti į striptizo klubą. Jeigu jūsų kolega susižadėjo – puiku, tačiau didelė tikimybė, kad būtent jus viršininkas paaukštins pareigose, kol kolega su žmona apsipirkinės.

2. Nereikia planuoti už du.

Vienišam vyrui nereikia prašyti leidimo. Jis yra savarankiškas ir jam nereikia planuoti šeimos išvykų. Norite savaitgalį lėkti prie ežerų? Prašom. Vienišam vyrui nereikia bijoti, kad mergina jau suplanavusi savaitgalį praleisti kitaip.

3. Vienišiai – sveikesni.

Vyrai, suradę partnerę, labai greitai atsipalaiduoja: nebesportuoja, nesirūpina savo išvaizda, juk nereikia stengtis užkariauti patinkančios merginos širdį. Vieniši vyrai labiau rūpinasi savo fizine forma, jie netgi sugebėtų įveikti maratoną, jeigu žinos, kad kirtus finišo liniją „gaus“.

4. Vienišiams smagiau vestuvėse.

Vestuvės – meilės ir įsipareigojimo šventė. Vienišiems vyrams – tai galimybė „padūkti“ su vienišomis moterimis. Juk daugelis vienišų vyrų, vos atvykę į vestuves, puola ieškoti vienišų pamergių.

 5. Gali mėgautis asmenine laisve.

Visi žinome, kaip gera neturėti kambariokų. Jeigu esate nevalyvas, tada geriau gyventi su mergina, tačiau jeigu jūs bent šiek tiek rūpinatės tvarka, jums žymiai patogiau gyventi vienam. Juk vonioje galite išmėtyti šlapius rankšluosčius ir praustis neužsidaręs vonios durų, o šaldytuve, kur ant lentynos parašyta „švieži produktai“, laikyti alų.

6. Sutaupo pinigų.

Žinoma, viengungiai išleidžia daug pinigų merginoms: juk reikia pirkti dovanas, eiti į pasimatymus. Tačiau vienišas vyras niekad neišleis daugiau pinigų nei vedęs vyras. Vienišam vyrui nereikia perdažyti svetainės, keliauti pas mylimosios tėvus, ar išlaikyti vaikų.

7. Vienišiai mėgaujasi geresniu seksu.

Niekas negali paneigti, kad naktys, praleistos su ta pačia mergina, turi privalumų. Susituokus jūs pažįstate vienas kito pomėgius, o moteris netgi pradeda susitaikyti, kad po sekso vyras užmiega. Vienišas vyras nepavydi, kad jo mylimoji gali būti neištikima, o pasimylėjęs su nepažįstama moterimi iškart gali užmigti arba bent apsimesti miegančiu, kol ji išeis.

8. Galima per televizorių žiūrėti ką tik nori.

Televizoriaus valdymo pultelis priklauso tik jums, o jeigu grotuvas neįrašė mėgstamos laidos – kaltas tik jūs, nes namuose vienintelis juo naudojatės. Kai norite kas 15 sekundžių kaitalioti laidas, niekas jums nesutrukdys. Tikra palaima, kai išjungęs garsą žiūrite filmą su Megan Fox, o šalia jūsų nėra pavydžios ir priekaištaujančios draugės.

9. Vieniši vyrai daugiau laiko praleidžia su draugais.

Vyrai, kurie ruošiasi vesti, labai dažnai draugams sako, kad niekas nepasikeis, jie ir toliau taip pat galės leisti laiką kartu. Patikėkite, viskas pasikeičia. Pirmas dalykas kurį vyras, išsiskyręs su mergina ar žmona, padaro -  tai stengiasi atgaivinti santykius su draugais. Vyrams draugų kompanija padeda išlikti „sveiko proto“ ir atsipalaiduoti.

10. Sužinosite, ko norite iš santykių.

Vienišas vyras gali geriau save pažinti. Psichologai tvirtina, kad kuo dažniau prieš vestuves vyras skirs laiko sau, tuo sėkmingesni poros santykiai klostysis šeimoje. Tik vieniši žmonės žino, kas juos padaro laimingus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų