Pereiti į pagrindinį turinį

Kiek sekso reikia laimingam ir visaverčiam gyvenimui?

2012-12-13 22:00
Kiek sekso reikia laimingam ir visaverčiam gyvenimui?
Kiek sekso reikia laimingam ir visaverčiam gyvenimui? / Shutterstock nuotr.

Juk sakoma, kad viskas turi būti daroma su saiku. Dažnai tai - ir laimingo gyvenimo formulė. Sunkiai įgyvendinama, bet daug žadangi. Kaip tuomet su seksu? Ar ir čia reikalingas saikas?

Kiekviena pora išgyvena tą pačią rutiną: pirmuosius mėnesius neišlipate iš lovos, o vėliau aistra ir abipusis potraukis išblėsta. Daugumai moterų kažkodėl atrodo, kad perėjimas nuo vieno karto per parą prie vieno karto per savaitę – santykių atvėsimo požymis.

Rutina santykiuose atsiranda ne dėl sekso stokos, o dėl jos pertekliaus. Ji mano, kad jam to reikia kasdien, todėl sutinka imtis sekso ištroškusios deivės vaidmens. Vaikinas, matydamas, kaip panelė energingai vartosi pataluose, supranta, kad susidėjo su nimfomane, pradeda ieškoti potenciją stiprinančių preparatų. Juk joks vaikinas nenori savo mylimosios akyse tapti negalinčiu jos patenkinti nevykėliu. Ir galų gale toks dalykas, kuris iš prigimties lyg ir yra geras, tampa kažkuo panašiu į pareigas.

Anot seksologų, net ir pačios tvirčiausios poros gali neišlaikyti patikrinimo kasdieniniais intymiais santykiais. Tarplytinės pusiausvyros dėsniai įpareigoja moteris visose srityse atsilikti nuo vyrų bent puse korpuso. Taip pat – ir sekso apetito srityje. Taigi nesimylėkite per prievartą. Prisiminkite, kad puikiam ir visaverčiam gyvenimui reikia ne daug, o gero sekso.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų