Quantcast

Komplimentai, kuriems ji neatsispirs

Atrodo, jog pasakyti komplimentą yra labai paprasta. Jo tikslas aiškus – priversti merginą nusišypsoti. Tačiau tai nėra taip paprasta. Neteisingai pasakytas komplimentas gali įžeisti ir tapti rimta priežastimi barniui.

Pateikiame keturis komplimentus, kurie merginos tikrai nepaliks abejingos.

„Galėčiau su tavimi kalbėtis ištisą naktį”

Tai komplimentas, kuriam ji negali atsispirti. Žinoma, būtų keista jį sakyti pabendravus vos penkias minutes. Tačiau tinkamai parinktu laiku jis gali labai pamaloninti moterį.

„Šiandien tu atrodai nuostabiai”

Merginos skiria daug dėmesio, kad atrodytų gražiai. Užuot gyrę jos aprangą, apibendrinkite pasakydami, kad ji atrodo nuostabiai. Būkite nuoširdūs.

Vaikinui nėra sunku atskirti susitikimuo kruopščiai pasirengusios merginos nuo pasirengusios aplaidžiai. Jei mergina įdeda daug pastangų, slapta ji nori būti įvertinta. Pagirkite jos skonį.

„Iš visų čia esančių merginų, tu pati gražiausia”

Šis komplimentas suteikia daug pasitikėjimo savimi. Juk merginos visada konkuruoja ir nori išsiskirti.

„Tu esi labai protinga mergina”

Kiekviena moteris nori išgirsti komplimentą, jog ji yra protinga. Sakydami šiuos žodžius jūs įrodysite, kad vertinate jos intelektą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Argentina

Argentina portretas
Banaliau nesugalvosi. Čia pamokos spaigliuotiem paaugliam, ar kas? Ar jau nebėra ką rašyti? O šiaip tai nuoširdumas svarbiausia, o ne išmoktos frazės.

Panelė

Panelė portretas
Nesakykite, kad atrodai nuostabiai. Iš karto peršasi išvada, kad šiaip esu baisi kaip karas, bet tik šiuo momentu gražiai atrodau. Geriau sakyti paprasčiau - ESI graži.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių