Pereiti į pagrindinį turinį

Liberaliesiems Oro ženklo atstovams sekso niekad nebus per daug

2013-04-09 22:00
Liberaliesiems Oro ženklo atstovams sekso niekad nebus per daug
Liberaliesiems Oro ženklo atstovams sekso niekad nebus per daug / Shutterstock nuotr.

Oro ženklo atstovai moka prisitaikyti, tačiau nuolat ieško naujų potyrių. Nelabai vadovaujasi konservatyviomis vertybėmis, todėl ir meilės reikaluose bei jausmuose jie stengiasi slysti paviršiumi: sunkiai įsileidžia naujus stiprius jausmus giliai į širdį.

Šiems žmonėms tinka rinktis draugus ir mylimuosius iš Oro ir Ugnies stichijų.

DVYNIAI

Mėgsta bendrauti,  flirtuoti,  tačiau tarpusavio santykiuose jie labai vertina romantiką. Sekso metu šio ženklo vyrai yra egoistai ir pirmiausia patenkina savo poreikius. Antrai pusei belieka tik prisitaikyti ir daryti tai, kas patinka Dvyniui.  Galite surizikuoti ir parodyti, kad ir jums patinka vadovauti žaidimui.

Jiems patinka rodomas dėmesys, todėl partneris turėtų Dvynius lepinti ir stebinti – jie dievina netikėtumus erotiniuose žaidimuose. Šio ženklo žmonių yra ypač jautrios rankos ir pirštai, todėl kuo dažniau juos lieskite, bučiuokite, masažuokite.

SVARSTYKLĖS

Aistringos, tačiau nuolat blaškosi. Mėgsta harmoningą seksą – patenkinus partnerį, laukia atsako sau. Sekso jiems niekada nebūna per daug. Iš Svarstyklių, vargu, ar sulauksite erotinių žaidimų. Dažnaijie  tik vaidina ypač seksualias ir labai aistringas, tačiau lovoje neretai leidžia vadovauti partneriui.

Jautriausia vieta – nugara ir užpakaliukas.  Vyrams patiks, jei krūtimis masažuosite jų sėdmenis.  Mėgsta mylėtis  šaukštelio arba šuniukų poza.

VANDENIS

Jie dažnai nustebina arba net šokiruoja – nepripažįsta jokių taisyklių lovoje. Artimiau su jais susipažinus, paaiškėja, kad jie labai aistringi, mėgsta dažnai mylėtis. Vyrai lovoje paklūsta moterims, todėl kai moteriai nusibosta vadovauti, ji gali pasiūlyti keistis vaidmenimis.  Iš savo partnerio laukia visiško atsidavimo. Jautriausios jo zonos – kojos ir pėdos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų