Pereiti į pagrindinį turinį

Mokslininkai: geriausia dieta moterims – oralinis seksas

2012-09-26 22:00
Mokslininkai: geriausia dieta moterims – oralinis seksas
Mokslininkai: geriausia dieta moterims – oralinis seksas / Shutterstock nuotr.

Merginos, kurios yra pasirengusios paromis nieko nevalgyti vien tam, kad atsikratytų papildomų kilogramų, gali lengviau atipūsti. JAV mokslininkai įrodė, kad geriausiai su antsvoriu padeda kovoti oralinis seksas.

Tai ne tik „apgauna“ medžiagų apykaitą, bet ir padeda sudeginti kalorijas, skelbia intim.ua. Nors šis atradimas vertinamas gana skeptiškai, seksologai pritaria, kad oralinės glamonės suartina partnerius ir yra neabejotinai naudingos.

Pateikiame keletą patarimų, kurie padės ne tik kovoti su papildomais kilogramais, tačiau ir nepaliks vietos rutinai.

1. Pakeiskite vietą. Felaciją (vyro varpos stimuliavimas burna) atliekate tik apsigaubę anklode? Tam, kad jūsų oraliniai žaidimai nestokotų pikantiškumo, išbandykite vietas, kuriose jus gali pamatyti pašaliniai žmonės. Pavyzdžiui, restorano tualete, parke ar automobilyje.

2. Pakeiskite pozą. Paprašykite savo partnerio atsigulti ant šono, o jūs prigluskite prie mylimojo taip, kad veidu galėtumėte pasiekti jo pasididžiavimą. Šioje pozoje viską kontroliuoja vyras, tačiau ir jūs galite diktuoti savo taisykles.

3. Prieš pradedant oralines glamones burna seksologai siūlo pasitelkti fantaziją bei sekso istorijos žinias. Išbandykite felaciją su rutuliukais. Paimkite vėrinį iš lygių rutuliukų ir apvyniokite juo savo partnerio falą. Tuomet švelniai liežuviu ridenkite rutuliukus į viršų ir žemyn. Šį būdą naudojo ir geišos, norėdamos suteikti nežemišką malanumą vyrams.

4. Seksas prieš veidrodžius. Ne tik jauskite, bet ir matykite. Paprašykite partnerio atsistoti ar atsisėsti. Atsiklaupkite prieš mylimąjį taip, kad galėtumėte save matyti veidrodyje. Seksologai įspėja, kad ši poza patinka ne visoms moterims, nes gali pasirodyti žeminanti.

5. Saldus žadintuvas. Jei norite nustebinti mylimąjį, nėra geresnio būdo tai padaryti nei oralinės glamonės ryte. Rytinė felacija turi būti lėta. Pradėkite partneriui dar miegant, o kai reikės pagreitinti tempą, suprasite iš savo mylimojo reakcijos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų