Pereiti į pagrindinį turinį

Norite pastoti? Šiandien – pati vaisingiausia diena metuose!

2012-12-11 14:00
Norite pastoti? Šiandien – pati vaisingiausia diena metuose!
Norite pastoti? Šiandien – pati vaisingiausia diena metuose! / Shutterstock nuotr.

Ekspertai teigia, kad šiandien – gruodžio 11-ąją – bus pradėta gerokai daugiau kūdikių nei bet kurią kitą metų dieną. Didžiosios Britanijos statistika rodo, kad rugsėjo 16-oji yra populiariausias gimtadienis šalyje, o tai reiškia, kad šią dieną gimę žmonės buvo pradėti gruodžio 11-ąją, rašo laikraštis „The Daily Mail".

Apskritai gruodis laikomas labai vaisingu mėnesiu: šį mėnesį būna pradėti 9 proc. vaikų. Mokslininkai aiškina, kad žiema yra vaisingesnis laikotarpis nei vasara, šaltuoju metų laiku pagerėja spermos kokybė.

Taip pat teigiama, kad žiema yra vaisingas laikotarpis, nes žmonės paprasčiausiai dėl šventinio laikotarpio ir geros nuotaikos metų pabaigoje daugiau mylisi.

Tokią informaciją paskelbė didžiausia D.Britanijoje sekso žaisliukų pardavėja, kuri rėmėsi moksliškai patvirtintais duomenimis. Paprastai sekso prekėmis prekiaujančios parduotuvės gruodį džiaugiasi itin gerais pardavimų rezultatais.

„Gruodis visuomet yra vienas iš įtempčiausių mėnesių. Žmonės perka kalėdinių dovanų internetu. Todėl mes tikimės aktyvios prekybos", – sakė N. Sleitfordas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų