Quantcast

Oralinis seksas: ką apie tai galvoja vyrai ir moterys?

Oralinis seksas, be abejonės, yra viena intymiausių sekso rūšių. To dažnai visi trokšta, tačiau ne visi ryžtasi išbandyti. Anot seksologų, moterys ir vyrai į oralinio sekso glamones žiūri skirtingai.

Yra vyrų, kuriems oralinis seksas dažnai yra tik viena iš sekso rūšių ir nieko daugiau. Turbūt nelengva būtų sutikti vyrą, kuriam nepatinka šis malonumas. Sakoma, kad vyrai tai mėgsta dažnai, visur ir visada. Net ir mergina, nenorinti ar nesutinkanti pamaloninti savo partnerio oraliniu būdu, gali likti nesuprasta.

Tačiau viena didžiausių moterų daromų klaidų yra manyti, kad be oralinių glamonių likęs mylimasis taps neištikimu. Tenka pripažinti, kad tokie nusistatymai dažnai yra pačių moterų nuomonė. Be abejo, visada atsiras vyrų, kuriems patinka užsiimti seksu visada ir su visais.

Tačiau daugelis teigia, kad oralinis seksas – tai ne šiaip sau prisilietimai. Tai artimesnis suartėjimas ir vyrai nori, kad jis būtų nuoširdus. Dažnai vyrai teigia, jog mato kai moteris oraliniu mylimąjį pamalonina iš pareigos. Toks seksas, anot vyrų, malonumo nesuteikia.



Kita moterų daroma klaida - tai manymas, kad vyro pasididžiavimas –  negyvas daiktas, kurį reikia nukamuoti, iščiulpti ir išrauti su šaknimis.

Vyrai netrokšta, kad moteris vaidintų prostitutes. Atsiduodami oraliniam seksui, jie taip pat jaučiasi nejaukiai ir įsitempę. Juk jie patiki moterims savo didžiausią turtą. Moterys kartais klaidingai mano, kad vyrai turi nusipelnyti oralinio ar jį uždirbti. Tai tėra dar viena klaida.

Dažnai vyrai, norėdami parodyti moterims, kad oralinis – ne tik moterų darbas, imasi iniciatyvos ir pirmi leidžiasi žemiau juosmens, bandydami pasakyti, kad tai neturi būti prievolė ar pareiga.

Oralinis seksas yra visiškai normalus sekso malonumas. Tik nereikia pamiršti, kad oralinis - ne darbas, o malonumas abiems partneriams.




NAUJAUSI KOMENTARAI

aidas

aidas portretas
aš myliu moteris bet čiulpiu vyrams. o spermą dievinu .malonumas

Papilomos

Papilomos portretas
garantuotos. O toliau - cancer.

Kosmosas

Kosmosas portretas
Kaimieciai ir kaimietes, prauskities dazniau kad nesmirdetumete, tada ir oralinis seksas nebus komosas
VISI KOMENTARAI 27

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių