Quantcast

Seksologai sugriovė populiariausius mitus apie moterų seksualumą

D.Britanijos seksologai nusprendė paneigti populiariausius mitus apie moterų seksualumą ir seksą.

1. Svarbiausia - emocijos

Visuomenėje vyrauja nuomonė, jog vyrai visada ieško tik pasitenkinimo, o moterys - emocijų ir romantikos. Tačiau atliktos apklausos įrodė priešingą tiesą: daugelis moterų kartais svajoja apie laukinį ir netramdomą seksą.

2. Moterims nereikia vienos nakties nuotykių

Dar vienas mitas, paremtas klaidingu įsitikinimu, jog visos moteris tik ir svajoja apie tai, kaip susirasti vyrą ir pririšti jį prie savęs. Moterys šiuo klausimu atviros: norėdamos susirasti tinkamą vyrą jos turi mylėtis ir per pirmąjį pasimatymą. Tačiau dalis moterų tiesiog mėgaujasi vienos nakties nuotykiais ir vertina tai kaip galimybę atsipalaiduoti.

3. Moteris gali svajoti tik apie vieną vyrą

Toks įsitikinimas kvepia egoizmu – nei vienas žmogus šiame pasaulyje negali visą laiką galvoti vien apie savo vienintelę antrąją pusę. Todėl faktas, kad jūsų gyvenimo draugė kartais pasvajoja apie kitą, yra visiškai normalus. Ir nereikia fantazijų painioti su realybe.

4. Moters kūne yra taškas G

Seksologai sutinka su teorijomis apie taško G egzistavimą, tačiau ne visų moterų kūnuose esantis taškas G yra vienodai jautrus. Mylintis moteris gali savo mylimajam pasufleruoti, kokie pojūčiai jai yra patys maloniausi.

5. Moterims nereikia sekso

Tai tik dar vienas klaidingas mitas. Manyti, kad moterims sekso pakanka vos kelis kartus per mėnesį, švelniai tariant, klaidinga.  Moterų noras mylėtis priklauso nuo organizmo ciklų, kuriems taip paprastai įtakos nepadarysi. Būtent dėl šios priežasties moterys kartais negali adekvačiai reaguoti į mylimojo iniciatyvą, tačiau tai nereiškia, jog ji nenori sekso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

moterys yra kvailos vistos

moterys yra kvailos vistos portretas
Bent jau sprendziant pagal ju neracionalius poelgius. Vyrai paprastai atvirai sako ko nori is moteru, kaip jos turi su jais elgtis ir t.t. ir tai suprantama: kaip kitaip jos supras ko tiem vyram reikia? Juk jos visai kitokios... Tuo tarpu moterys laiko "paslapti" - tyli lyg i burna vandens prisipylusios, ir vengia kalbeti apie tai ko gi joms reikia is vyru (iskaitant seksa). Jei ir buna rasiniai ta tema, tai dazniausia parasyti vyru, kurie patys ne kazka supranta apie moteris :) Bet raso! Rezultatas? Po to moterys inkscia: vyrai ju nesupranta, nedemesingi, nepatenkina lovoje etc. O juk pacios kaltos: uzmirsta, kad vyrai yra vos ne kita gyvybes forma, ir ju psichika radikaliai skiriasi, ir todel priesingoms lytims taip sunku suprasti viena kita, o susvelninti nesusipratimus galima tik per dialoga, per svietima. Taigi, moterys, ko jus is vyru tikites lovoje (ir ne tik!)? Ar ir vel tylesit, zodzio niekaip neistenedamos? :) ps. komentaro pavadinima specialiai toki parinkau :)
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių