Pereiti į pagrindinį turinį

Seksualinės fantazijos: įvardinkite jas garsiai gero sekso labui

2014-01-26 19:00
Shutterstock nuotr.

Psichologo kabinete žmonės atvirauja iki sielos gelmių, atskleidžia slapčiausias erotines fantazijas, kurių neišdrįsta pasakyti garsiai. Būtent mintys apie neįleistinius, tabu laikomus dalykus gali būti erotiškos ir akimirksniu sujaudinti. Tai mumyse gali iš naujo Įžiebti aistros ugnį ir jaudinti ne ką mažiau negu partnerio stimuliuojamos jautriausios vietos. t Nors kai kurie mano, kad jie turėtų susilaikyti nuo bet kokių seksualinių fantazijų bei minčių, išskyrus fizinį stimuliavimą, kurį suteikia jų partneris. Žmonės nerimauja, kad tokios mintys - tai neištikimybės išraiška. Tačiau tarp vaizduotės ir ketinimo tai padaryti yra didžiulis skirtumas. Todėl pateikiame keletą populiariausių ir įdomiausių seksualinių fantazijų.

Lovoje trise. Apie seksą trise mintyse pagalvoja tiek vyrai, tiek moterys.Vieni nori lovoje atsidurti su dviem moterimis, kiti su dviem patraukliais vyrukais, svajoti niekas nedraudžia! Tačiau jai įgyvendinti reikia daug drąsos ir pasiryžimo.

Striptizas. Kiekviena moteris nori būti ir jaustis seksualia. Prikaustytas ir įdėmus mylimojo žvilgsnis šį jausmą suteiks akimirksniu ir pakylės iki dangaus. Viliojantis šokis gali padaryti stebuklus Jūsų seksualiniame gyvenime. Tereikia trupučio jausmingos muzikos, butelio vyno, gundančios aprangos ir nenutrūkstamo akių kontakto. Pavertę šią seksualinę fantaziją tikrove, džiaugsis tiek vyrai, tiek moterys.

Seksas surištomis rankomis. Apie tai tikriausiai esate pagalvoję bene kiekvienas. Surišus mylimajam rankas, ji/jis be jokios abejonės turi Jums paklusti. Situaciją kontroliuojate Jūs ir galite kaip tik panorėjęs pamaloninti partnerį. Visas dėmesys skirtas tik jam.

Erotiniai vaidmenys. Ar kada nors įsivaizdavote save aistringai besimylintys gaisrinės automobilyje su ugniagesiu gelbėtoju ar su raumeningu paplūdimio gelbėtoju ant jūros kranto? Jei nesate vienišas, šias svajas išpildyti labai lengva. Papasakokite mylimajam apie savo pageidavimus, jei apie tai kalbėti nedrąsu, išgerkite skaniausio vyno taurę, įtampa akimirksniu išgaruos ir galėsite mėgautis įspūdingiausiu seksu savo gyvenime.

Seksas su nepažįstamuoju. Tikrai nereikia ieškoti visiškai nepažįstamo, pirmą kartą matomo žmogaus. Erotinę fantaziją puikiai įgyvendinsite kartu su vyru. Įkūnykite visiškai kitokius žmones negu esate iš tikrųjų, pademonstruokite jūsiškiui priešingą charakterį, vienam vakarui galite net pakeisti aprangos stilių. Norėdami sustiprinti įspūdžius apsilankykite bare ir bendraukite taip, tarsi būtumėte pirmą kartą susitikę.

Video kasetė. Atsiranda porų, norinčių įamžinti savo meilės naktį ir ją nufilmuoti. Galime tik pagirti už tokią drąsą, tačiau būkite itin apdairūs ir video laikykite pačioje saugiausioje vietoje. Juk nenorite, kad į svečiuose apsilankę draugai ar tėvai netikėtai ją rastų?

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų