Pereiti į pagrindinį turinį

Žaislai suaugusiems: kokie jie ir kaip juos naudoti? (foto)

2014-01-20 19:00

Nors sekso tema vis dar laikoma tabu, ja gėdijamasi kalbėti viešai, tačiau nepaisant to, šia malonia veikla mėgaujasi net ir patys droviausi. Taip pat tenka pripažinti, kad sekso prekės šiomis dienomis itin paklausios. Jos perkamos visame pasaulyje, įvairaus amžiaus ir lyties asmenų. Vieni žmonės yra itin novatoriški, prekyboje pasirodžius naujam daiktui skuba jį išbandyti, kiti būna atsargesni, ilgai stebi, galvoja, kitaip tariant - devynis kartus matuoja, o dešimtąjį išdrįsta kirpti. Naujovių nereikia baimintis, jos byloja apie tai, kad pasaulis nestovi vietoje, technika ir pramonė sparčiai tobulėja. Todėl tiems, kurie iki šiol bijo ar dėl kitų priežasčių vengia išbandyti sekso prekes, suteiksime išsamią informaciją, pamatysite kaip viskas lengva ir paprasta.

Sekso prekes galima skirti į keletą kategorijų. Vienos iš jų skirtos vyrams, kitos moterims, trečios poroms. Vienišiems, moteriškos šilumos išsiilgusiems stipriosios lyties atstovams siūlome išbandyti pripučiamas lėles arba masturbatorius. Nors jie neapkabins, nesuteiks kūniškos šilumos ir nepabučiuos švelniai į lūpas, tačiau aistrą išlieti tikrai galėsite. Galite rinktis sekso lėlę vergė, kuri iš visos širdies patenkins slapčiausius Jūsų poreikius. Vidutinio ūgio, mielo veidelio, standžių krūtų savininkė tikrai neleis nuobodžiauti. Svajojote nors kartą gyvenime pasimylėti su tamsaus gymio mergina? Sekso lėlė žemės stichija pasirengusi jums padėti. Natūralaus dydžio, tamsiaodė mergina yra viso pasaulio maitintoja, jos lūpos tarsi karščiausia ugnis, analinė anga lyg audra, o vagina tarsi tyriausio oro gurkšnis.

Masturbatorių pasirinkimas ženkliai didesnis, todėl savo poreikius patenkins net pats įnoringiausias klientas. Universaliausias variantas, mėgstantiems tiek vaginalinį, tiek analinį seksą, būtų vagina&anus masturbatorius, natūralaus dydžio, pagamintas iš realistiškos medžiagos. Taip pat galite rinktis fleshlight masturbatorius, primenantis porno žvaigždžių užpakaliukų kopijas. Fleshlight Tori Black vagina, Asa Akira vagina - puikiausias pasirinkimas.

Turintiems prostatos problemų ar tiesiog mėgstantiems analinį seksą, patariame iš arčiau apžiūrėti prostatos masažuoklius ir analinio sekso žaislus. Pastarųjų yra visokiausių rūšių ir formų, pradedant analiniais rutuliukais, vibratoriais ir dildo, baigiant kaiščiais. Neabejojame, kad prostatos masažą mylimoji Jums atliks su didžiausiu malonumu, taip pat ją masažuoti galite ir patys. Ryškių spalvų mėgėjams - masažuoklis "Rude-Boy M" arba prostatos masažuoklis "Naughty-Boy R" gali tapti vienu iš geriausių draugų. Kompleksuojantiems dėl, jų manymu, per mažo pasididžiavimo, siūlome lengviausią išeitį. Neišsigąskite, plastinės lytinių organų operacijos atlikti nereikės, vietoj to pasinaudokite penio didinimo pompomis.

Sekso prekių pasirinkimas moterims taip pat gana platus. Vibratoriai, vaginaliniai rutuliukai, sekso lėlės gali tapti nepakeičiamais gyvenimo palydovais, suteikiančiais palaimą.Vibratoriai kaip ir vyriški masturbatoriai gali stimuliuoti vaginą arba išangę, tačiau nepaisant to jie turi dar vieną išskirtinę funkciją - stimuliuojamas klitorius ir G taškas. Galite rinktis tikrovišką, klasikinį, rabbit, klitorio stimuliatorių, mini ir analinius vibratorius. Nuo tokios pasirinkimo įvairovės gali lengvai apsvaigti galva. Moterys ir merginos, trokštančios sustiprinti makšties raumenis ir patirti intensyvesnį orgazmą, tegu nedvejodamos renkasi vaginalinius kamuoliukus. Lytinių santykių metu norinčioms jausti partnerį šalia, nesvarbu net jei jis bus guminis, negalės Jūsų apkabinti ar parodyti emocijų, vyriška sekso lėlė neblogas pasirinkimas.

Kalbant apie sekso žaislus poroms, reikėtų atkreipti dėmesį į kiekvieno iš jų lūkesčius. Jei norima romantiškai ir jaukiai praleisti laiką, vertėtų rinktis skaniai kvepiantį masažo aliejų ar žvakę, seksualumą pakeliančias ir jam užgesti neleidžiančias mielas smulkmenas. Pavyzdžiui aromatinę vonios druską, rožių žiedlapius ar malonumų plunksną. Aistrai pakurstyti ir abiejų malonumui sustiprinti tiks varpos užmovai, antgaliai ar žiedai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų