Pereiti į pagrindinį turinį

10 ženklų, kad sutikote sielos draugą

2015-01-14 12:45 diena.lt inf.
Shutterstock nuotr.

Jei esate pasiruošęs sutikti sielos draugą, tuomet tai nutiks netikėtai, neplanuotai. Tai bus visiškai kitaip, tačiau jūs žinosite ir pajausite – tai bus ypatinga.

Sielos draugą jūs jaučiate net tada, kai jis yra kažkur toli. Tai žmogus, kuris padeda matyti pasaulį kitomis akimis, kartais kaip draugas, o kartais kaip mylimasis. Bet tam, kad jį sutiktumėte, turite būti pasiruošęs ir visų pirma pamilti save, tuomet ir sielos draugas ateis į jūsų gyvenimą.

O galbūt savo sielos draugą jau esate sutikę? Kokie bruožai atskleidžia, kad tai tikrai jis?

1. Jausmas 

Apibūdinti, kaip jūsų sielos draugas skatina jus jaustis, yra labai sudėtinga. Tai stipri, gili, sujungianti ir ilgalaikė emocija, kuri netelpa į žodžius.

2. Prisiminimai iš praeities

Jeigu jūsų partneris yra jūsų sielos draugas, tuomet yra didelė tikimybė, kad jį buvote sutikę ir praėjusiuose gyvenimuose. Kartais tai galite pajausti keistu „déjà vu“ jausmu, lyg šis momentas jau yra nutikęs anksčiau, lyg kartotųsi tai, kas buvo prieš daug laiko, galbūt kitoje aplinkoje.

3. Tiesiog suprantate vienas kitą

Esate sutikę žmonių, kurie tiesiog pabaigia vieni kitų sakinius? Kai kurie tokį bendravimą pateisina dažnu buvimu drauge, tačiau tai yra sielos draugų ryšys. Jūs galite panašiai jaustis su savo geriausiu draugu, mama, bet kai tai patiriate su savo partneriu, tai ženklas, kad jis yra jūsų sielos draugas.

4. Mylite vienas kito trūkumus

Jokie santykiai nėra tobuli ir netgi sielos draugų santykiai turi pakilimų ir nuosmukių. Tačiau jų ryšį nutraukti yra kur kas sudėtingiau. Sielos draugai lengviau susitaiko bei atleidžia, greičiau išmoksta pamilti ir priimti vienas kito netobulumus.

5. Jaučiate daugiau

Sielos draugų santykiai yra labiau įtempti nei paprasti santykiai ir gerąja, ir blogąja prasme. Bet svarbiausias dalykas yra tai, jog net nepalankiu metu jūs esate susitelkę į problemų sprendimą, tarsi žvelgdami į ateitį toliau už esamą momentą.

6. Judu prieš pasaulį

Sielos draugai dažnai savo santykius suvokia kaip „mudu prieš visą pasaulį“. Jie tarpusavyje yra taip susiję, kad gali ryžtis bet kokiam žygdarbiui, kol turi vienas kitą šalia.

7. Mintimis jūs neišskiriami

Sielos draugai dažnai turi mentalinį ryšį, panašų į dvynių. Pavyzdžiui, jie gali tuo pačiu metu paimti telefoną norėdami paskambinti vienas kitam.

Jeigu jūs esate sielos draugai, netgi tuomet, kai gyvenimo keliai jus laiko atskirai, mintyse visada būsite vienas su kitu.

8. Jaučiatės saugūs ir užtikrinti

Nepaisant partnerio lyties, jis visada jums leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai. Sielos draugas leidžia jums jaustis tarsi šalia visada turėtumėte angelą sargą. Žmogus, kuris žaidžia jūsų emocijomis ir saugumu, nesvarbu, sąmoningai ar pasąmoningai, nėra jūsų sielos draugas.

9. Negalite įsivaizduoti savo gyvenimo be jos ar jos

Sielos draugas nėra asmuo, kurio lengva atsikratyti ir patraukti savo keliu. Tai kažkas, be ko sunku įsivaizduoti savo gyvenimą, žmogus, kuris, tikite, yra vertas būti šalia ir dėl kurio verta kovoti.

10. Žiūrite vienas kitam į akis

Sielos draugai turi polinkį žiūrėti vienas kitam į akis dažniau, negu kitos įprastos poros. Tai kyla natūraliai, iš vidinio judviejų ryšio. Žiūrėjimas į akis pokalbio metu pažymi stiprų komforto jausmą ir pasitikėjimą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų