Pereiti į pagrindinį turinį

Apsipirkti Lenkijoje nebeapsimoka?

5 2024-08-20 02:00 diena.lt inf.

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Klausimas tik vienas:

Maksimos ar Lidl užsakytas ir apmokėtas šitas straipsnis?
0
0
Geroves pezalai

Gyvenu užsieni, kartais su draugais facebook grupei apsikeičiam savo pirkinių krepšeliu, gyvenu daug turtinegsnei šalį, alga gerokai didesnė, bet už panašia suma kiek draugas išleidžia nusiperku gerokai daugiau ir kokibiškesnio maisto, ką jūs kliedit apie gerove...
1
0

Labiausiai apsipirkti dabar apsimoka Vokietijoje-prekės kokybiškos, kainos mažesnės negu Lietuvoje ir Lenkijoje, gaila, kad tolokai. Bet buvo smagu žiūrėti, kaip lietuvių autobusas nusiaubė prekybos centrą Vokietijoje- didžiausiais vežimais įvairių prekių, ne tik maisto. Gyvenam turbūt geriau nei Vokietijoj..
1
0
Antanas

Apsimoka dar ir kaip ,perkuosi jas mėnesį ,palieku po 500€
2
0
Straipsnis

užsakytas? Ne pagal banko kortelėmis išleistus Lenkijoje pinigus reikia skaičiuoti. Bankų kortelėmis, išskyrus Revoliut, Lenkijoje atsiskaityti neapsimoka, nes Lietuvos bankai plėšia konventarvimo mokestį iki **** ir daugiau proc. nuo pirkinio sumos. Buvau apsipirikti (daugiausia statybinės, remonto medžiados ir rūbai) birželio mėn. Lietuvoje tokių kainų su žiburiu nerasi. Eurus keičiau parduotuvių keityklose ar išsiėmiau grynais ten bankomatuose ir tai apsimoka, nei atsiskaityti banko kortelėmis.
9
0