Pereiti į pagrindinį turinį

Atidaro kelionių agentūrą ir knygyną viename

2009-04-28 19:10
Atidaro kelionių agentūrą ir knygyną viename
Atidaro kelionių agentūrą ir knygyną viename / Aliaus Koroliovo nuotr.

Kelionių organizatorius „Horizon Travel“ šią savaitę Vilniuje atidaro pirmą unikalią atstovybę – kelionių knygyną, kur klientams bus teikiamos ne tik kelionių paslaugos, bet ir galimybė išsirinkti pažintinės bei grožinės literatūros apie dominančias šalis.

„Horizon Travel“ vadovo Liutauro Jonaičio teigimu, idėja sujungti kelionių agentūrą su knygynu kilo siekiant klientams pasiūlyti visapusiškas turizmo paslaugas bei taupyti jų laiką, kadangi didžiajai daliai poilsiautojų tiek verslo, tiek poilsinių kelionių metu, prireikia įvairiausių pažintinių knygų apie atostogų šalis, žinynų, gidų, žemėlapių, o neretai ir grožinės bei pramoginės literatūros.

„Dauguma klientų konsultuodamiesi dėl kelionių paslaugų, klausia ir kur ieškoti kelionių literatūros, tad nusprendėme pasiūlyti ne tik tiesiogines kelionių paslaugas, bet ir kelionių literatūros knygyną ir padėti poilsiautojui išsirinkti jį dominančius leidinius, o tai visiškai nauja praktika šalies turizmo rinkoje“, - sako L. Jonaitis.

Jo teigimu, bendrovės atstovybėje – knygyne bus konsultuojami klientai bei prekiaujama „Horizon Travel“ ir jų partnerių kelionių paslaugomis, taip pat siūlomas gausus informacinės ir grožinės literatūros leidinių pasirinkimas.

Naujoji „Horizon Travel“ atstovybė – knygynas, kurios  plotas sieks 40 kv.m., įsikurs Didžioji g. 20, Rotušės aikštėje.

Pasak „Horizon Travel“ vadovo, investicijos į atstovybę - knygyną sieks 50 000 Lt, o artimiausiu metu ketinama tokią pat atstovybę – knygyną įsteigti ir Kaune.

Vienas didžiausių kelionių organizatorių „Horizon Travel“, siūlantis poilsines keliones į Europos kurortus bei savaitgalius įvairiuose pasaulio miestuose, per 2008 m. pasiekė beveik 6 mln. litų apyvartą. Bendrovės atstovybėse Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje dirba 21 darbuotojas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų