Vičiūnų restoranų grupė visuose „Katpėdėlės“ restoranuose savo lankytojams siūlo Krizės meniu. Į šį valgiaraštį įtraukti pigesni tradiciniai lietuviški patiekalai, gaivieji bei alkoholiniai gėrimai.
Pasak Vičiūnų restoranų grupės direktoriaus Gedimino Balnio, Krizės meniu buvo sudarinėjamas atsižvelgiant į kelis svarbiausius aspektus: patrauklią patiekalų kainą, jų maistinę vertę, kokybę bei pateikimo operatyvumą. Krizės meniu patiekalų ir gėrimų kainos yra vidutiniškai 35 proc. mažesnės nei įprastame valgiaraštyje.
„Sudarydami specialų krizės meniu, siekėme, jog mūsų lankytojai sunkmečio laikotarpiu galėtų sutaupyti bei turėtų galimybę pernelyg neišlaidaudami greitai ir sočiai pavalgyti“, – sakė G.Balnis.
Vičiūnų restoranų grupės išplatintame pranešime teigiama, kad valgymas viešose maitinimo įstaigose yra greitesnis ir neva yra pigesnis nei maisto gamyba namuose. „Manau, galimybė pavalgyti kokybiško ir sotaus maisto už gerą kainą restorane šiandien yra ypač aktuali daug dirbantiems ir užsiėmusiems žmonėms“, – teigė G.Balnis.
Tiesa, "Katpėdėlės" interneto tinklapyje skelbiama, kad Krizės meniu pasiūlymai galioja dviejuose Vilniaus, Šiaulių, Klaipėdos ir viename Panevėžio restoranų.
Vičiūnų restoranų grupės tinklas jungia 26 restoranus visoje Lietuvoje. Bendrovei priklauso picerijos „Charlie pizza“, restoranai „Katpėdėlė“ ir „Carskoje selo“. 2008 m. įmonės apyvarta siekė 34,7 mln. litų.
Naujausi komentarai