Quantcast

Lietuvos įmonėms labiausiai pabrango transportavimas vamzdynais

  • Teksto dydis:

Lietuvoje trečiąjį šių metų ketvirtį, palyginti su balandžio-birželio mėnesiais, iš visų bendrovėms ir įstaigoms Lietuvoje teikiamų paslaugų labiausiai pabrango transportavimo vamzdynais paslaugos.

Transportavimo vamzdynais paslaugos per ketvirtį pabrango 13,9 proc., architektūros ir inžinerijos veiklos, techninio tikrinimo ir analizės - 3 proc., duomenų apdorojimo, interneto serverių paslaugų (prieglobos) ir susijusios veiklos bei interneto vartų paslaugų veiklos - 2,1 proc., pranešė Statistikos departamentas.

Per ketvirtį sumažėjo jūrų ir pakrančių vandens transporto (13 proc.), konsultacinės valdymo veiklos (6,3 proc.) ir oro transporto (3,2 proc.) paslaugų kainos.

Per metus (trečiąjį ketvirtį, palyginti su 2014 metų antruoju ketvirčiu) labiausiai pabrango duomenų apdorojimo, interneto serverių paslaugų (prieglobos) ir susijusios veiklos; interneto vartų paslaugos (10,6 proc.), architektūros ir inžinerijos veiklos, techninio tikrinimo ir analizės (7,7 proc.), krovinių tvarkymo (6,1 proc.), kompiuterių programavimo, konsultacinės ir susijusios veiklos (6 proc.) paslaugos.

Konsultacinės valdymo veiklos paslaugos per metus atpigo 12,7 proc., jūrų ir pakrančių vandens transporto - 5,2 proc., kitos pašto ir pasiuntinių (kurjerių) veiklos - 1,9 procento.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių