Pereiti į pagrindinį turinį

Mažink švaistymą su „Doup“ – skaitmeninės vizitinės atsipirks gerokai greičiau

2023-11-20 15:37 diena.lt inf.

Kiekviena nauja įmonė skiria didelį kiekį finansų, kad jų vardas taptų žinomas, o prekės ženklas – atpažįstamas. Dėl milžiniškų išlaidų tampa svarbus kiekvienas centas, todėl verslininkai nuolatos ieško pigesnių alternatyvų. Sudėtingoje situacijoje gali pagelbėti „Doup“ – skaitmeninių kortelių asortimentas užkirs kelią lėšų ir žaliavų švaistymui.

Vienas iš efektyvių reklamos būdų yra kontaktų dalinimas renginių metu, tačiau popierinės vizitinės kortelės yra dažnai išmetamos ar pametamos, o nepanaudotas korteles tenka sunaikinti. Kad būtų galima išvengti švaistymo, verslininkams rekomenduojama išbandyti skaitmenines vizitines korteles bei jų teikiamus privalumus.

Saugokite gamtą

Mes gyvename švaistymo amžiuje, šiukšlės yra paliekamos gatvėse arba vežamos į milžiniškus apleistus sąvartynus. Nedaugelis suvokia, kokią žalą daro kiekviena išmesta pakuotė ir kaip tai atsilieps ateityje. Vis dėlto, apie baimes prabyla mokslininkai, pirštu baksnodami į tirpstančius ledynus bei globalinį atšilimą.

„Doup“ pasižymi savo ekologiškumu, nes vizitinės kortelės yra gaminamos iš perdirbto plastiko, metalo bei bambuko. Todėl klientas, įsigydamas Doup kortelę, prisideda prie gamtos saugojimo ir mažina švaistomų žaliavų kiekį. Įsigiję Doup vizitinę kortelę ne tik galėsite mėgautis nauju reklamos ir kontaktų dalijimosi būdu, bet ir žengti žingsnį link šviesios ateities.

Stenkitės taupyti

Šimtai ar net tūkstančiai popierinių vizitinių kortelių gali tapti tikru galvos skausmu norint apmažinti išlaidas. Nors įmonės žada, kad viena kortelė kainuos vos kelis centus, užsakant didelį jų kiekį kaina gali itin smarkiai išaugti. Taip pat kortelių gaminimas užtrunka, atsiranda gamyklinio broko tikimybė, o tai gali kelti stresą artėjant svarbiam renginiui.

Partnerio nuotr.

„Doup“ vėl atskuba į pagalbą. Daugiau nebereikės švaistyti pinigų krūvai kortelių, nes užteks vienos – „Doup“ parduodamos kortelės yra ilgaamžiškos. Tai yra investiciją į ateitį, nusipirkus vizitinę kortelę vieną kartą daugiau jos pirkti nebereikės. „Doup“ skaitmeninės kortelės perduoda informaciją į mobilųjį įrenginį, todėl pačios kortelės atiduoti nereikia, ji pasiliks jūsų kišenėje.

Daug galimybių

Šiuolaikinis žmogus mieliau renkasi produktus, kurie yra universalūs. Programėlės skolinasi funkcijas viena iš kitos, mobilieji telefonai jau seniai nėra pritaikyti vien skambučiams ir SMS žinutėms. Norint prisitaikyti prie šių dienų rinkos, reikia aktyviai plėsti produkto funkcijų lauką, kad klientas būtų patenkintas galimybių visuma.

Nors iš jau paminėtų faktų „Doup“ vizitinė kortelė skamba kaip gera investicija, jus galiausiai papirks kortelės išmanumas. Ji yra pritaikyta ne tik keistis kontaktais vienu NFC žymės prisilietimu arba nuskenavus QR kodą, bet ir siūlo gausybę kitų funkcijų. Pavyzdžiui, naudotojas gali įsikelti profilio nuotrauką, pridėti veikiančias nuorodas bei socialinių tinklų paskyras.

Partnerio nuotr.

O įsigiję „Doup PRO“ prenumeratą galėsite įterpti neribotą kiekį telefono numerių ir elektroninių paštų adresų, pridėti logotipą bei „Google“ atsiliepimus. Šios funkcijos palinks patrauklų pirmą įspūdį potencialiam klientui ar verslo partneriui.

„Doup“ siekia, kad būtų mažinamas švaistymas, o klientai galėtų mėgautis produktu už mažesnę kainą. „Doup“ skaitmeninės vizitinės kortelės yra ilgaamžės, draugiškos aplinkai ir gali pasiūlyti galybę funkcijų, kurios palengvins darbą kur kas labiau nei įprastos vizitinės.