Pereiti į pagrindinį turinį

Pensilvanijoje anonimas atlygino parduotuvei už seniai pavogtą plaktuką

2010-12-21 17:00
Pensilvanijoje anonimas atlygino parduotuvei už seniai pavogtą plaktuką
Pensilvanijoje anonimas atlygino parduotuvei už seniai pavogtą plaktuką / trinities.org nuotr.

Pensilvanijoje vienai šeimai priklausančios ūkinių prekių parduotuvės savininkai buvo nustebinti, gavę anoniminį voką su grynaisiais pinigais ir pridėtu paaiškinimu, jog tai yra atlygis už kadaise pavogtą plaktuką, pirmadienį pranešė viena iš savininkų.

Pinigai buvo atsiųsti į Pensilvanijos vakariniame Džonstauno mieste įsikūrusią bendrovę "Central Contractors Supply Co.". Voke taip pat buvo ranka parašytu laiškelis, kuriame pažymima, jog plaktukas buvo pavogtas prieš 25-30 metų, sakė Lynne Gramling, kuri vadovauja parduotuvei kartu su savo tėvu.

"Žinojau, kad elgiuosi netinkamai, tačiau vis tiek taip pasielgiau. Pridedami 45 doleriai (118 litų) - atlyginama plaktuko kaina ir šiek tiek pridedama", - sakoma nepasirašytame laiške, kuris buvo išsiųstas gruodžio 6 dieną.

"Gailiuosi, kad jį pavogiau, tačiau aš pasikeičiau", - pridūrė anonimas.

Parduotuvėje, kuri L.Gramling šeimai priklauso jau apie 50 metų, yra dingę daug prekių, tačiau už pavogtą daiktą kaltininkas atlygino pirmą kartą, sakė savininkė.

L.Gramling pinigus nunešė į kaimynystėje esantį prekybos centrą, kurioje jos tėvas savanoriškai renka aukas labdaros organizacijai "Gelbėjimo armija".

"Nuėjau ir įmečiau pinigus į jo dėžutę", - sakė moteris, pridūrusi, kad atsiųsta suma "buvo išties daug didesnė nei būtų kainavęs platukas"

"Jis buvo labai dosnus", - parduotuvės savininkė pagyrė vagį, kuriam prabudo sąžinė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų