Pereiti į pagrindinį turinį

Vasarą į Bukareštą – ir lėktuvu

2014-03-06 09:04
M.Vidzbelio/BFL nuotr.

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ birželio 3 d. keleiviams pasiūlys naują skrydžių kryptį – Ryga – Bukareštas. Naujuoju maršrutu bus organizuojami keturi skrydžiai per savaitę. Vykstantieji iš Bukarešto į Rygą galės patogiai pasiekti Rusiją, Skandinaviją ir Baltijos regioną.

„Naujoji skrydžių kryptis bus naudinga vykstantiems į Rygą ir Bukareštą verslo tikslais ar atostogauti. Svečiai iš Rumunijos iš Rygos oro uosto galės pasinaudoti daugybe tiesioginių skrydžių po Šiaurės Europą, – sako „airBaltic“ rinkodaros vadovas Kristofas Viatte. – Artėjantį vasaros sezoną netęsime skrydžių, sulaukusių mažesnės paklausos. Vietoj to, galime pasiūlyti naujų skrydžių krypčių.“

Nuo birželio 3 d. „airBaltic“ lėktuvai iš Rygos oro uosto į Rumunijos sostinę Bukareštą skraidins antradieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais. Kelionė „Bombardier Q400 NextGen“ lėktuvu truks dvi valandas 55 minutes, o lėktuvo bilietas į abi puses kainuos nuo 618 litų, įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas. 

Oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų