Pereiti į pagrindinį turinį

Į "Finastą" taikosi dar viena Estijos įmonė – "Borges equity partners"

2013-10-22 07:40 diena.lt inf.
"Finasta" Latvijoje atidaro biurą
"Finasta" Latvijoje atidaro biurą / Tomo Černiševo nuotr.

Į valstybės netiesiogiai valdomą investicini banką "Finasta" nusitaikė dar viena, jau ketvirta Estijos bendrovė, kurios vadovai tikina turį bankui valdyti reikalingą kompetenciją, rašo "Verslo žinios".

Įsigyti žlugusios banko "Snoras" valdomą ir šiuo metu parduodamą banką "Finasta" pretenduoja tik šiais metais Estijoje įsteigta rizikos kapitalo bendrovė "Borges equity partners".

"Manome, kad turime visus "Finastos" įsigijimui būtinus elementus - daugiametę patirtį, kompetenciją ir, žinoma, pinigų. Jau kurį laiką kartu su partneriu domėjomės galimybėmis investuoti Baltijos šalių finansų sektoriuje, tad galimas "Finastos" įsigijimas nebūtų atsitiktinumas", - sakė vienas įmonės savininkų estas Viljaras Jaamu (Viljaras Jamu).

Pasak jo, per artimiausias kelias savaites ketinama kreiptis į Lietuvos banką dėl leidimo pateikti pasiūlymą įsigyti "Finasta" išdavimo. V.Jaamu neatvirauja, kiek lėšų planuoja investuoti į "Finastą" ar kokią banko ateitį - kaip investicinio ar kaip universaliojo - jis mato.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų