Pereiti į pagrindinį turinį

Kol kas neskelbiama, kas laikinai vadovaus „Vilniaus baldams“

2014-04-22 11:21
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Vytauto Petriko nuotr.

Tragiškai žuvus "Vilniaus baldų" vadovui Daliui Aleksandravičiui, kol kas neskelbiama, kas laikinai vadovaus įmonei. Antradienį posėdžiavuvios įmonės valdybos pirmininkas Vytautas Bučas BNS sakė, jog kol kas nežinoma, kaip bus ieškoma naujo vadovo.

"Vilniaus baldai" antradienį oficialiai pranešė apie generalinio direktoriaus D.Aleksandravičiaus žūtį.

"Įmonė neteko profesionalaus, nuoširdaus ir dėmesingo vadovo, nuostabaus žmogaus. Bendrovės valdyba apie tolesnius veiksmus informuos artimiausiu metu", - rašoma įmonės pranešime.

V.Bučas BNS teigė, kad "Vilniaus baldai" yra biržoje kotiruojama įmonė, todėl apie laikinąjį vadovą bus pranešta per biržą. Anot jo, vėliau bus ieškoma naujo generalinio direktoriaus.

"Mes valdyboje tariamės, naujo žmogaus neabejotinai ieškosime. Tačiau viskas įvyko taip netikėtai, kad kol kas negaliu pasakyti, kaip bus ieškoma naujo įmonės vadovo - ar skelbiamas konkursas, ar rinksimės kitą būdą", - BNS sakė V.Bučas.

Ekonomisto išsilavinimą turėjęs D.Aleksandravičius didžiausiai Lietuvoje baldus gaminančiai įmonei pradėjo vadovauti praėjusių metų pabaigoje. Prieš tai jis dirbo bendrovės "Lesto" Strategijos ir vystymo tarnybos direktoriumi, keletą metų jis ėjo įvairias pareigas SEB banke.

"Vilniaus baldų" akcijos kotiruojamos "Nasdaq Omx" Vilniaus biržos Oficialiajame sąraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų