Pereiti į pagrindinį turinį

„MOGYI“ saulėgrąžos – viena populiariausių prekių Lietuvoje

2017-03-17 13:12 diena.lt inf.

Vakar jau aštuntą kartą vykusioje tradicinėje „Populiariausios prekės“ apdovanojimų ceremonijoje buvo atskleistos populiariausios prekės Lietuvoje.

Įvairiuose kategorijose populiariausiomis buvo pripažintos 52 skirtingų gamintojų bei tiekėjų prekės, tarp jų – ir skrudintos, nelukštentos saulėgrąžos „MOGYI“.

(Nuotraukoje – Marius Amdur)

„Apdovanojimai, žinoma, visada pamalonina. Džiugu, kad „MOGYI“ produktų, kuriuos į Lietuvos rinką įvedėme prieš dvidešimt metų, populiarumas neblėsta, o tik auga. Vertindami pirkėjų poreikius reguliariai plečiame asortimentą. Neseniai į parduotuves atkeliavo nauji MOGYI produktai – įvairių skonių saulėgrąžos – su krapais, paprika ir pipirais, taip pat saldūs, karamelizuoti kukurūzai „Caramoon“ ir kiti produktai. Tikiuosi, jie taip pat greitai įsitvirtins populiariausių gretose“ , – sako „MOGYI“ produktų tiekiančios įmonės vadovas Marius Amdur.

Renginį organizuojanti Lietuvos prekybos įmonių asociacija (LPĮA) populiariausias prekes išrenka visiems suprantama ir paprasta tvarka – nuo metų pradžios asociacija skaičiuoja, ką pagal prekybininkų duomenis žmonės pirko dažniausiai. Nėra jokių komisijų, viską nulemia tik žmonių pasirinkimas, kuris atsispindi pardavimuose.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų