Pereiti į pagrindinį turinį

Nekilnojamojo turto rinkoje – nauji vėjai

2014-07-23 08:19

Nekilnojamojo turto agentūra "Gijoneda" iki 2015-ųjų kovo ketina baigti penkių butų kotedžą Panevėžio gatvėje.

Agentūros vadovas Edmundas Jankus teigia, jog nekilnojamojo turto rinkoje jaučiamas naujas pakilimas, klientus ypač domina būstai kotedžuose. Tad kompanija neabejoja šio projekto sėkme.

– Kuo ypatinga vieta, kurioje bus pastatytas naujasis kotedžas?

– Manyčiau, kad geresnės vietos Klaipėdoje tokiai statybai turbūt nelabai ir rastume, kaip Panevėžio gatvėje. Visų pirma, kotedžas bus statomas netoli Danės upės vingio, netoliese yra miškas, parkas, vasaros estrada. Ten – puikus susisiekimas, yra visa reikalinga infrastruktūra, komunikacijos ir svarbiausia, kad kotedžas bus atokiau nuo miesto šurmulio, gamtos apsuptyje. Tačiau ir miesto centras – labai netoli. Tai – ypatinga vieta, vos už kelių šimtų metrų sutvarkyti upės paplūdimiai, dviračių takai, greta daugybė prekybos centrų. Aplinkui yra keli vaikų darželiai, netoliese – prestižinė mokykla-licėjus, galiausiai čia pat – bažnyčia. Strategiškai vieta yra ideali visais atžvilgiais – žmonėms, pavargusiems nuo miesto šurmulio, yra galimybė puikiai laiką leisti gamtoje, kur iš namų kiemo atsivers kerintis vaizdas į Danės slėnį.

– Koks bus tas kotedžas?

– Tai penkių butų kotedžas. Butų plotas sieks nuo 108 iki 136 kv. m. Butas apims du aukštus. Ten bus viskas, ko reikia patogiam gyvenimui – trys miegamieji, garažas, kiekvienam savininkui priklausys ir kiemo dalis. Gera žinia – autonominė šildymo sistema, kiekviename bute bus įrengtas dujų katilas. Dabar šildytis dujomis yra nebrangu, nes naujos statybos pastatai yra kokybiški ir šilti. Šių butų išlaikymas bus tikrai nebrangus. Raktus naujakuriams planuojame įteikti kitų metų kovo mėnesį.

– Kokias garantijas jūsų kompanija suteikia klientams?

– Viena iš garantijų – mūsų patirtis. Agentūra atlaikė ekonominę krizę ir klesti. Be to, mes kotedžą statome už savo bendrovės, o ne už skolintus pinigus. Nemanau, kad gali kilti kokios nors problemos, nes nesame priklausomi nuo bankų. Tai yra mūsų pranašumas, tad tikrai niekas negresia.

– Ar jaučiate pakilimą nekilnojamojo turto rinkoje?

– Taip, liepos mėnesį jaučiamas sujudimas. Pastebime, kad šiais metais suaktyvėjo kotedžų statyba. Jie statomi Tauralaukyje, Melnragėje. Mūsų žiniomis, Tauralaukyje naujai statomi kotedžai netgi jau yra išpirkti. Beje, metų pradžioje jautėme, kad žmonės aktyviai domėjosi būsto pirkimais, tai veikiausiai susiję su artėjančiu euro įvedimu. Dabar nekilnojamojo būsto rinkoje – vėl naujas pakilimas. Pastebime, kad žmonės perka iš savų lėšų, santaupas investuoja į nekilnojamąjį turtą. Nemažai gyventojų perka antrą būstą. Perka ir už banko kreditus. Šiuo metu tai yra geriausias būdas investuoti.

DANGĖS KOTEDŽAI

Parduodami nauji kotedžai Plytinėsg. 1/ Panevėžio g. 26

Tel. 8 600 19 139
www.gijoneda.lt

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų