Pereiti į pagrindinį turinį

Ryšių su visuomene įmonėms – užsakymų lavina

2014-02-24 09:00
A. Ufarto/BFL nuotr.

Viešųjų ryšių agentūros metus pasitinka skaičiuodamos išaugusius verslo klientų užsakymus - ne viena iš didžiųjų šalies bendrovių praėjusių metų pabaigoje skelbė konkursus ir rinkosi naujus komunikacijos partnerius.

"Verslo žinios" rašo, kad užsakymų netrūks ir šiais metais - pateiktus pasiūlymus dėl renovacijos viešinimo vertina Būsto energijos taupymo agentūra. Iki pirmojo metų ketvirčio pabaigos bus paskelbti visi numatomi viešųjų pirkimų konkursai, susiję su euro įvedimu. Daugiau bus atseikėta ir politinei reklamai bei komunikacijai.

Neseniai naują sutartį su "VRP Hill + Knowlton Strategies" pasirašė SEB bankas ir taip pratęsė nuo 2003 metų trunkantį bendradarbiavimą. Sutartį su ankstesniais komunikacijos partneriais - "BVRG Burson-Marsteller" - po konkurso praėjusių metų pabaigoje pasirašė ir "Maxima LT". Tačiau visos grupės "Maxima Group" viešųjų ryšių agentūra po tragiškų įvykių Latvijoje tapo "VRP Hill + Knowlton Strategies".

"VRP Hill + Knowlton Strategies" dalyvavo ir prekybos tinklo "Iki" skelbtame konkurse, tačiau pasirašiusi sutartį su "Maxima grupe" iš finalinio "Iki" konkurso VRP pasitraukė.

Viešųjų ryšių agentūra "Publicum Group" pernai pradėjo bendradarbiauti su "Samsung", "MasterCard", "Philip Morris" ir kitomis bendrovėmis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų