Pereiti į pagrindinį turinį

Šiemet įsteigtas „INVL Asset Management“ fondas pritraukė 3 mln. JAV dolerių investicijų

2024-06-04 13:55 diena.lt inf.

Šiemet sausį įsteigtas turto valdymo įmonės „INVL Asset Management“ fondas „INVL Partner Global Real Estate Fund I“ iš 13 investuotojų papildomai pritraukė 3,075 mln. JAV dolerių, antradienį pranešė bendrovė.

Freepik.com nuotr.

Fondo investicinius vienetus kovo 6–gegužės 31 dieną platino INVL Šeimos biuro prekės ženklą valdanti „INVL Financial Advisors“. Minimali investicijų suma yra 145 tūkst. JAV dolerių.

„Prognozuojama, kad palūkanų normos JAV pasiekė aukščiausią tašką, o likvidumas ir sandorių apimtys grįžta. Atsižvelgiant į tai, galima teigti, kad makroekonominis fonas už Atlanto stabilizuojasi. Investuotojai palankiai pasitinka šiuos teigiamus pokyčius ir vis drąsiau žvalgosi į NT investicines idėjas JAV“, – pranešime teigė teigia INVL Šeimos biuro vadovė Asta Jovaišienė.

Sausį įsteigtas fondas investuoja į nekilnojamąjį turtą (NT) JAV ir Vakarų Europoje per NT valdymo bendrovių „Brookfield Asset Management“ valdomus fondus.

„Brookfield Asset Management“ kotiruojama Niujorko akcijų biržoje, kartu su susijusiomis įmonėmis valdo apie 850 mlrd. JAV dolerių turtą. Įmonės valdomo NT vertė siekia 271 mlrd. JAV dolerių. Skelbiama, kad pagal valdomo NT vertę bendrovė buvo trečia pasaulyje.

„INVL Partner Global Real Estate Fund I“ iš investuotojų jau yra pritraukęs 12,205 mln. JAV dolerių, o į šį fondą investavo 41 investuotojas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų