Visa tai siūlo „Meistrų mokykla“, ne tik ruošianti virėjus, konditerius, mėsininkus, kepėjus bei kitus specialistus, bet ir laukianti žmonių, kurie galbūt neturi kvalifikacijos, bet yra sukaupę karjerai svarbiausią – gyvenimišką patirtį.
2018-aisiais startavusi „Maximos“ „Meistrų mokykla“ kasmet išugdo kelias dešimtis specialistų, kurie sėkmingai įsitvirtina maisto gamybos srityje. Įgyti žinių ir praktinių įgūdžių prekybos tinklas „Maxima“ kviečia visus: ir jaunimą, kuris dar tik žengia pirmuosius profesinės karjeros žingsnius, ir tuos, kurie siekia persikvalifikuoti ir pakeisti savo profesinį kelią.
„Mūsų „Meistrų mokykla“ laukia visų, kurie nori ne tik išmokti naujo amato, bet kartu ieško ir naujų karjeros galimybių. Puikiai suprantame, kad jaunų žmonių profesinis kelias tik prasideda, todėl jie dar ne visi yra sukaupę pakankamai profesinių kompetencijų ar įgiję reikiamos kvalifikacijos. Tačiau asmeninės žmogaus savybės, gyvenimiški įgūdžiai yra ne mažiau svarbūs nei profesinės kompetencijos. Pastebime, kad tiek jauni, tiek vyresnio amžiaus žmonės šiandien gali pasigirti savo brandžia gyvenimiška patirtimi, kurią ir norime padrąsinti pasitelkti. Būtent ji gali praturtinti mūsų komandą, pradžiuginti klientus ir pakloti kelią sėkmingai karjerai“, – sako prekybos tinklo „Maxima“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.
Mūsų „Meistrų mokykla“ laukia visų, kurie nori ne tik išmokti naujo amato, bet kartu ieško ir naujų karjeros galimybių.
Dalyviams pajusti programos privalumus, jos teigimu, netrunkama. E. Dapkienė pabrėžia – visi „Meistrų mokyklos“ mokiniai iš karto tampa prekybos tinklo „Maxima“ darbuotojais ir gauna atlyginimą. Be to, atlikdami konkrečias užduotis bei darbus, numatytus mokymosi plane, programos dalyviai įgyja kvalifikuotam profesionalui būtinų žinių ir įgūdžių.
„Meistrų mokyklos“ programa yra tikslinga ir sutelkta, todėl mokymosi procesas vyksta efektyviai. Mokymasis įprastai trunka iki dviejų mėnesių, kuomet mokiniai dirba kartu su patyrusiais kolegomis ir atlieka jų paskirtas praktines užduotis. Pasibaigus mokomajam periodui ir išlaikius žinių bei įgūdžių patikrinimą, pradedama dirbti savarankiškai.
E. Dapkienė pažymi, kad „Meistrų mokyklos“ programa yra patogiai prieinama didžiuosiuose šalies miestuose. „Maximos“ maisto gamybos mokymo centrai veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje. Šiose vietose būsimi maisto gamybos srities profesionalai mokomi tam tikrų produktų ruošimo technikų, gaminių kokybės bei dokumentų pildymo, tinkamo sandėliavimo ir ženklinimo ypatumų. Taip pat įgyja įgūdžių naudotis specifine įranga, išmoksta ją prižiūrėti.
„Ši programa yra visapusiškai naudinga. Kasmet investuodami į būsimų specialistų paruošimą, bendrovės viduje patys auginame profesionalus, kurie kvalifikuotai papildo mūsų komandą. Kartu tai yra investicija į aukščiausią paslaugų kokybę, nes tinkamai bei kryptingai išugdę darbuotojus esame garantuoti, kad parduotuvėse ir gamybos cechuose dirbs tikri meistrai. Tai dalis mūsų įsipareigojimo savo klientams užtikrinti aukščiausią kokybę bei geriausią apsipirkimo patirtį“, – sako E. Dapkienė.
Norintys tobulėti, prisijungti prie draugiško „Maximos“ kolektyvo ir pradėti kurti savo sėkmės istorijas, kviečiami mokytis „Meistrų mokykloje“. Tereikia užpildyti anketą http://karjera.maxima.lt/meistru-mokykla.
Naujausi komentarai