Pereiti į pagrindinį turinį

Užsidarančios „Gastronomikos“ šefas L. Čeprackas: atsibodo dirbti nemokamai arba patirti nuostolį

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
manau

Puikiai suprantu šį verslininką, - mūsų ekonomika , kaip tas rusų posakis, - "Iš bado nenudvėsi, bet pas moteris eiti nesinorės". Gyvenam tą diena, žingsnis kairėn, žingsnis dešinėn- "sušaudymas" - tik kasdieninė rutina , kažko daugiau sau gali leisti retas, arba gyvenantis aplamai pusbadžiu ir todėl tik retkarčiais sau leidžiantis nedideles "šventes" kaip atostogos užsienyje ar kelių dienų poilsį prie jūros. Todėl kasdieninių lankytojų restoranuose reta, nėra to papročio pusryčiauti , ar pietauti kavinėse, žmonės tiesiog neturi tam pinigų. Todėl tokioms įstaigoms sunku save išlaikyti , paviršiuje gali "plaukti tik "chaltūrščikai" ir "apsukruoliai" ši biznį daryti sąžiningai pas mus neapsimoka.
4
-1
zip

Manau, veršių tauta kitaip gyventi ir negali, dėja...
1
-1

In reply to by Svečias (nepatvirtina)

***

Gavo Michelini žvaigždutę, tai kodėl užsidaro? Juk važiuos žmonės specialiai iš užsienio, o restorano nėra. Nerimta.
4
-4
Gastronomika

Negavo jis tos žvaigždutės...
1
-1

In reply to by Svečias (nepatvirtina)