Pereiti į pagrindinį turinį

Garantijos naudotiems "Subaru"

2009-05-21 09:00
Garantijos naudotiems "Subaru"
Garantijos naudotiems "Subaru" / Algimanto Brazaičio nuotr.

Oficialusis "Subaru" atstovas Japoniškų markių automobilių centras (JMA centras) pradeda klientams siūlyti ir naudotus automobilius, kuriems bus suteikiama gamyklinei tolygi garantija.

"Subaru" sertifikuotų automobilių" programa numato, kad klientas galės įsigyti iki 5 metų senumo ir iki 130 000 km nuvažiavusį "Subaru" automobilį, kuriam bus suteikiama iki 12 mėnesių ir 20 000 km ridos garantija.

"Priežasčių, kodėl ėmėmės plėtoti ir naudotų automobilių prekybą, yra keletas. Pirma, be abejo, ekonominė padėtis šalyje. Sumažėjus klientų perkamajai galiai, žmonės vis dažniau žvalgosi į patikimus naudotus automobilius. Antra, prieš keletą metų gerokai ūgtelėjus prekybos apimčiai, ateina laikas, kai atperkame iš savo klientų Lietuvoje parduotus, prižiūrėtus ir tikrai gerai išlaikytus automobilius, kuriuos mūsų servisas puikiai pažįsta – dėl jų būklės galime būti ramūs. Ir trečia, "Subaru" automobiliai visuomet buvo tarp pačių patikimiausių, todėl galime ramia sąžine 3–4 metų automobiliui suteikti garantiją tokiomis pat sąlygomis, kokias gauna naujo automobilio pirkėjas", – sakė JMA centro vadovas Vykintas Kezys.

"Subaru" sertifikuotų automobilių" programoje numatyta, kad automobiliai, atsižvelgiant į jų amžių ir ridą, bus vertinami žvaigždutėmis nuo dviejų iki penkių.

Visi "Subaru" sertifikuotų automobilių" programos automobiliai yra nuodugniai patikrinti JMA centro servise, sudilusios detalės pakeistos naujomis, automobiliai turės mažiausiai šešis mėnesius galiosiančią techninę apžiūrą, o iki artimiausios privalomos "Subaru" techninės apžiūros bus likę ne mažiau kaip 2000 km.

Be to, visiems šios programos automobilių pirkėjams JMA centras suteiks galimybę grąžinti automobilį ir atgauti pinigus, jei per 30 dienų ar nuvažiavus 1000 km atsiras akivaizdus gedimas, kurio JMA centras negalės pašalinti. Pirmiausia klientui bus siūloma automobilį pakeisti į jį panašiu, o jeigu tokio automobilio JMA centras neturės, pirkėjui bus grąžinti pinigai.

"Žinome, kad naudotų automobilių rinkoje klientai dažniau pagrindinį dėmesį skiria kainai. Tačiau mūsų servisas turi skaudžios patirties, kai iš pirmo žvilgsnio neblogai atrodantis kitoje šalyje pirktas automobilis iš tiesų slepia nemažai nesklandumų. Mūsų parduodami automobiliai bus nuodugniai patikrinti ir klientai gaus išties patikimą prekę su solidžiomis garantijomis. Be to, visi šios programos automobiliai bus gausios gamyklinės komplektacijos, visos saugumo ir komforto sistemos bus išties veikiančios, rida – reali, o prekinė išvaizda – nepriekaištinga. Galbūt dėl šių priežasčių kaina ir gali būti kiek aukštesnė už panašaus amžiaus, pavyzdžiui, iš JAV atgabentų mašinų, tačiau realiai rinkoje išties kokybiškų, nedaug eksploatuotų "Subaru" nėra daug. Todėl tikimės, kad ši nauja naudotų automobilių, kuriems suteikiama garantija, programa bus patraukli ir taps populiari. Be to, 2–5 metų automobilius ir išperkamosios nuomos bendrovės padeda įsigyti be jokių nesklandumų", – teigė V.Kezys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų