Pereiti į pagrindinį turinį

Parodoje – pažintis su lentynininkais ir jų technika

2013-03-20 11:44
Parodoje – pažintis su lentynininkais ir jų technika
Parodoje – pažintis su lentynininkais ir jų technika / Artūro Morozovo nuotr.

Balandžio 27–28 d. Kaune vyks pirmoji Lietuvos automobilių ir motociklų sporto paroda. Lengvosios atletikos manieže vyksiančiame renginyje žiūrovai galės išvysti įdomiausią ir greičiausią mūsų šalies lenktynininkų techniką ir susipažinti su jais pačiais.

„Lenktyninių automobilių ir motociklų parkas Lietuvoje – gana turtingas savo įvairove ir neatsilieka nuo kaimyninių šalių, o techninės sporto šakos tuo ir įdomios, kad čia neužtenka būti vien tik geru atletu. Kaskart lenktynių trasoje varžomasi ir techniniais privalumais“, – pasakojo parodos sumanytojas Mantas Vybornas, vadovaujantis „Dolce Moto“ klubui.

Pasak motociklų ir automobilių žiedinių lenktynių čempionatus rengiančio M.Vyborno, 2000 kv. m parodos plote tikimasi sutalpinti 40 automobilių ir motociklų sporto klubų, pristatančių savo techniką.

Parodos lankytojai galės iš arti pamatyti Pasaulio motociklų čempionatui paruoštą Šarūno Plado „Yamaha R6“, pačiupinėti legendinį Dovilo Čiutelės „žiguliuką“ ir gausybę kitos ralio, žiedo, šonaslydžio, plento, motokroso technikos.

Parodoje savo sportininkus pristatys ir Lietuvos kartingų sporto federacija, kurios atstovas Simas Juodviršis pernai buvo pripažintas geriausiu Lietuvos lenktynininku. Čia taip bus galima susipažinti ir su Jonu bei Ignu Gelžiniais, vienintelio lietuviško moterų ralio ekipažo narėmis Joana Survilaite ir Vesta Surviliene bei kitais geriausiais mūsų dienų lenktynininkais.

Automobilių ir motociklų sporto klubai bei varžybų organizatoriai dar gali suspėti tapti parodos dalyviais: registracija vyks iki balandžio 1 d., o sportininkams dalyvavimas parodoje nemokamas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų