Pereiti į pagrindinį turinį

Ar neužsnigs Kauno duobių?

2010-11-03 14:53
Ar neužsnigs Kauno duobių?
Ar neužsnigs Kauno duobių? / Tomo Raginos nuotr.

Žiema artėja, tačiau miesto gatvėse netrūksta kelininkų paliktų duobių. Vairuotojai keikia, kad komunalininkai neskuba tvarkytis: gal laukia sniego?

"Jeigu orai leis, kelininkai spės viską padaryti iki lapkričio vidurio. Kitu atveju jie gali turėti problemų", – aštuoniose Kauno seniūnijose duobes tvarkančią "Kelių remonto grupę" (KRG) perspėjo savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

"Kauno diena" rašė, kad prioritetus kitiems darbams skyrusi bendrovė per vėlai metė visas jėgas duobėms remontuoti, todėl dabar yra priversta suktis dideliu tempu. Ne viskas priklauso tik nuo pačios bendrovės. Yra buvę metų, kai oras duobėms lopyti buvo tinkamas ir gruodį. Tačiau kartais duobių remonto sezoną tenka užbaigti lapkričio viduryje. KRG generalinis direktorius Sigitas Dobilinskas vakar neprarado optimizmo. "Turėtume grafiką pasivyti. Reikia padaryti viską", – tepasakė S.Dobilinskas.

A.Pakalniškis tikino, kad darbų spartinimas įtakos jų kokybei neturės. Už tai atsako darbų techninę priežiūra atliekantis "Laboratorinių bandymų centras".

Vakar KRG darbininkai plušėjo Plento ir Skuodo gatvėse bei Europos prospekte. Šiandien bendrovė žada imtis tvarkyti Radvilėnų plento, dėl kurio remonto vairuotojai ant kelininkų niršta daugiau nei savaitę. Tiek laiko darbininkai paliko dalį nugremžto asfalto.

KRG turėjo sutvarkyti ne tik Radvilėnų plentą, bet ir šalia esančią K.Petrausko gatvę. Joje darbai užtruko, nes vandentiekio šuliniai pasirodė esantys daug prastesnės būklės, nei tikėtasi. Todėl "Kauno vandenys" turėjo juos suremontuoti. KRG teisinosi, kad esą nelogiška techniką varyti vien dėl Radvilėnų plento ir laukė, kol galės naujai asfaltbetoniu padengti K.Petrausko gatvę.

Kitai šiuo metu gatves mieste tvarkančiai bendrovei – "Kauno keliams" – A.Pakalniškis teigė priekaištų neturįs. Vakar "Kauno kelių" darbininkai triūsė Šilainių plente.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų