Pereiti į pagrindinį turinį

Auksinis balsas

2008-12-29 09:00 diena.lt inf.
Auksinis balsas
Auksinis balsas / kamane.lt nuotr. Palaikymas: pergalę projekte "Triumfo arka" L.Mikalauskui atnešė už jį balsavę žiūrovai.

Šeštadienį baigėsi LTV muzikinis projektas "Triumfo arka". Finalinė kova vyko tarp į auksinio balso titulą pretendavusių Liudo Mikalausko ir Edmundo Seiliaus. Paskutinis pasirodymas pergalę lėmė Liudui Mikalauskui.

Du "Triumfo arkos" finalininkai į paskutinę kovą pakliuvo nugalėję 15 konkurentų. L.Mikalauskas ir E.Seilius atliko po keturis kūrinius, jie buvo vertinami komisijos. Savo nuomonę apie atlikėjus išsakė ir žiūrovai, balsuodami trumposiomis žinutėmis ar skambindami telefonu.

Komisija, aptarinėdama pirmąjį pasirodymą, kritikavo L.Mikalauską už dusloką balsą ir prašė aiškesnės intonacijos. Bet vėliau pripažino, kad dainininkas turi aksominį balsą.

Komisijos nuomone, nugalėtojo vardas turėjo atitekti E.Seiliui, jam skyrė 156 balus. L.Mikalauskas iš komisijos gavo 147 balus. Tačiau lemiamą žodį tarė LTV žiūrovai. Už L.Mikalauską buvo atiduota 19 850 balsų, o E.Seilių palaikė 19 726 žmonių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų