Pereiti į pagrindinį turinį

Bučinio B.Obamai sąmokslas

2009-04-08 09:00 diena.lt inf.
Bučinio B.Obamai sąmokslas
Bučinio B.Obamai sąmokslas / "Reuters" nuotr. Mandagu: C.Dervogne (dešinėje) tik atsiklaususi pabučiavo B.Obamą.

Kas gi kitas, jei ne meilės romanais pagarsėjęs Prancūzijos vadovas Nicolas Sarkozy įkalbėjo mažai nuodėmei JAV prezidentą Baracką Obamą. Studentė prancūzė, penktadienį padovanojusi bučinį B.Obamai, prisipažino, kad JAV prezidentas sutiko priimti tokį merginos gestą tik paskatinus N.Sarkozy.

Strasbūro universiteto studentė Cecilia Dervogne buvo tarp vietos gyventojų, sveikinančių B.Obamą ir jo žmoną Michelle, kai jie atvyko į miestelį Prancūzijos pietuose dalyvauti NATO lyderių susitikime.

Kai tik jie priėjo prie minios paspausti rankų, C.Dervogne paklausė B.Obamos, ar gali jį pabučiuoti.

"Kiek sumišusi paklausiau angliškai, ar galiu pabučiuoti? – prisipažino studentė. – Jis parodė į savo asmens sargybinius, nieko neišleidžiančius iš akių. Manau, ten buvo tam tikra saugumo zona, už kurios ribų mes turėjome būti. Tačiau šalia stovintis N.Sarkozy pasakė: "Nejaugi tu nepadovanosi jai bučinio?" Paskui jis nedrąsiai atsuko savo skruostą, ir aš jį pabučiavau."

Kaip tik prieš šį incidentą B.Obama formaliai paspaudė ranką Prancūzijos prezidento žmonai Carlai Bruni, bet jos nepabučiavo. O N.Sarkozy nesidrovėdamas pasibučiavo su Michelle Obama.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų