Pereiti į pagrindinį turinį

Čiuožykla veiks tik kine?

2012-12-12 23:59
Čiuožykla veiks tik kine?
Čiuožykla veiks tik kine? / Gedimino Bartuškos nuotr.

Vilniaus centre, Lukiškių aikštėje, pirmadienį popiet buvo išlieta čiuožykla, tačiau kam ji skirta, užvakar tiksliai paaiškinti negalėjo net savivaldybės atstovai.

Dar prieš pusantros savaitės miesto vadovai buvo sakę, kad savivaldybė šiemet neketina lieti viešų čiuožyklų miestiečiams. Esą nebent tuo užsiims privatūs pramogų organizatoriai.

Tačiau pirmadienį Vilniaus Gedimino prospektu skubantys vilniečiai jau nebegalėjo kirsti Lukiškių aikštės.

Joje triūsė darbininkai – apsitvėrę "Stop" juostomis lygino ir liejo čiuožyklą. Portalui diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad čiuožykla miesto širdyje susijusi su filmo "Ana Karenina" filmavimu. Italijos kino bendrovė "Lux Vide" filmo epizodus jau filmavo Vilniaus senamiestyje ir geležinkelio stotyje, paskutinieji filmavimai vyks Lukiškių aikštėje.

"Trečiadienis bus ta diena, kai ten bus filmuojama "Ana Karenina". Šiuo metu dar nenuspręsta, ar miestiečiai po filmavimo galės naudotis čiuožykla, tai dar sprendžiama. Visa tai turi būti prižiūrima. Jei bus pliusinė temperatūra, reikės iš naujo lieti ledą", – sakė Vilniaus miesto savivaldybės viešųjų ryšių atstovė Daiva Savickienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų