Pereiti į pagrindinį turinį

Dainomis prieš skurdą

2008-10-20 09:00
Dainomis prieš skurdą
Dainomis prieš skurdą / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Vakar vilniečiai minėjo tarptautinę kovos su skurdu dieną. Rotušės aikštėje susirinkę miestiečiai keitėsi žiniomis apie humanitarinę ir techninę pagalbą kitoms šalims.

"Mums reikia jūsų balso, tikimės, kad valdžia imsis darbų", – tvirtai kalbėjo viena akcijos "Skurdui – ne" dalyvių Ieva Labanauskienė. Moteris tikisi, kad susirinkę žmonės paskatins vyriausybės atstovus atkreipti dėmesį į skurstančių bėdas.

Visiems susirinkusiesiems buvo pristatoma su Jungtinių Tautų vystoma paramos kitoms šalims programa. Akcijos dalyvius puošė karūnėlės, ant kurių buvo užrašyti raginimai atsistoti ir išreikšti savo požiūrį.

"Nors lyja, jaučiuosi puikiai", – kalbėjo į aikštę atėjusi pensininkė Loreta Uliavičienė. Ji, kaip ir visi susirinkę, gavo iš organizatorių dovaną – mėlyną skėtį.

Pamiršti lietų ir vėją taip pat padėjo atlikėjos Alinos Orlovos dainos. Po koncerto dainininkė sakė, kad akcijos idėja jai labai artima. "Skurdas yra skaudi tema, negalime į tai nereaguoti", – nelikti abejingus skatino A.Orlova.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų