Pereiti į pagrindinį turinį

Detektyvas: Centro seniūnas nežino, kaip apgirto

2013-03-18 18:20
Detektyvas: Centro seniūnas nežino, kaip apgirto
Detektyvas: Centro seniūnas nežino, kaip apgirto / Tomo Raginos nuotr.

Pirmadienį savivaldybėje sudaryta komisija, kuri tirs penktadienį, kaip įtariama, neblaivaus Centro seniūno Vytauto Pauliuko sukeltos avarijos tarnybiniu automobiliu aplinkybes.

Portalas 1kaunodiena.lt rašė, kad V.Pauliukas po avarijos pareigūnams į alkoholio matuoklį pripūtė 0,45 promilės. Vėliau seniūnas kreipėsi į medikus. Kauno apskrities priklausomybės ligų centro tyrimo rezultatai vakar dar nebuvo gauti.

Savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis pasakojo, kad po incidento teko kalbėtis su V. Pauliuku.

„Buvau asmeniškai išsikvietęs seniūną. Ką jis sakė? Jis motyvuoja, kad po patikrinimo Priklausomybės ligų centre jo neblaivumas neviršys 0,4 promilės. Komisija kreipsis į policijos pareigūnus, kurie fiksavo neblaivumą, į gydymo įstaigą, atlikusią tyrimus, viską atidžiai išnagrinėsime“, – sakė D. Ratkelis.

Jo teigimu, V. Pauliukas neigia, kad buvo neblaivus, tačiau negali paaiškinti, iš kur jo kraujyje atsirado policijos pareigūnų užfiksuotos promilės.

Pasak D. Ratkelio, taip pat reiks patikrinti, ar V.Pauliukas per nustatytą valandos terminą kreipėsi į gydymo įstaigą pasitikrinti blaivumą, ar tai atliko vėliau.

„Jis yra administracijos darbuotojas ir gali būti atleidžiamas mano įsakymu“, – pasitvirtinus įtarimams, D.Ratkelis netameta galimybės skirti griežčiausią nuobaudą.

Į avariją Centro seniūnas pakliuvo Merkinės gatvėje, ties 12-uoju namu, ir apgadino savivaldybei priklausantį automobilį „Mitsubishi Lancer“. Pasak policijos, automobilis apgadintas nedaug – mašina atsitrenkė į kelio atitvarus. Šiuo metu automobilis saugomas policijos aikštelėje Kranto alėjoje.

Žurnalistams penktadienį V. Pauliukas sakė, kad tiesiog nuslydo nuo kelio, o tą dieną alkoholinių gėrimų negėrė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų