Pereiti į pagrindinį turinį

Didžiausias šuolis į žvaigždes

2008-12-02 09:00

Skaičiuodami paskutines 2008-ųjų dienas ne vienas žvelgiame į besibaigiančius metus, įvertiname savo ir kitų darbus, pasiekimus.

Įsukti į kasdienybės verpetą greitai pamirštame žmones, kurių žvaigždė šiemet prisijungė prie Lietuvos laimėjimų žvaigždyno. Menininkai, sportininkai, gabūs moksleiviai, atradimų aukštumas šturmuojantys mokslininkai, verslo lyderiai – tarp jų yra ne vienas kaunietis, vertas vadintis 2008-ųjų žmogumi.

"Kauno diena" vėl skelbia Metų žmogaus rinkimus ir siūlo rasti tą, kurio pasiekimai šiemet atnešė daugiausia garbės mūsų miestui. Kviečiame siūlyti visus, kurie, jūsų manymu, šiemet blykstelėjo nauja žvaigžde. Siūlykite 10 kandidatų, iš kurių, metams baigiantis, jūs išrinksite vieną – 2008-ųjų žmogų.

Prisiminkite akademinių sluoksnių atstovus, medikus, verslininkus, menininkus, sportininkus ar tiesiog pilietiškus kauniečius, kurie šiemet atliko ovacijų vertus darbus. Politikus, miesto ir rajono tarybos narius palikime nuošaly ir šiemet, garsinti Kauną – jų kasdienis darbas. Kandidatų amžius – neribojamas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų