Pereiti į pagrindinį turinį

G.Paluckas rengiasi ilgoms atostogoms

2009-03-20 09:00
G.Paluckas rengiasi ilgoms atostogoms
G.Paluckas rengiasi ilgoms atostogoms / Roko Medonio nuotr.

Iš savivaldybės administracijos direktoriaus pareigų atleistas Gintautas Paluckas į naujus darbus kibti iškart neketina, o planuoja bent mėnesį paatostogauti.

"Vilniaus dieną" pasiekė informacija, kad vos išėjęs iš savivaldybės G.Paluckas patrauks tiesiai į savivaldybės valdomą bendrovę "Vilniaus vandenys", kurioje esą jam jau siūloma šilta darbo vieta. Tačiau pats politikas šias žinias neigia.

"Niekas nieko man nesiūlė. Apskritai jokių darbo pasiūlymų nesu gavęs", –- tikino G.Paluckas.

Trečiadienį atleistas iš administracijos vadovo posto, G.Paluckas vakar vis dar sukiojosi erdviame kabinete, įrengtame 18 savivaldybės aukšte. Politikas krovėsi daiktus, dėliojo į krūvas dokumentus, kuriuos norėtų išsinešti.

Naujos darbo vietos G.Paluckas ieškotis artimiausiu metu neketina. Mat finansinio stygiaus politikas nejaučia. Iš savivaldybės jis išlydimas ne tuščiomis: su dviejų atlyginimų dydžio kompensacija ir lėšomis už nepanaudotas atostogas. Susidaro solidi, apie 20 tūkst. litų siekianti, suma.

"Dar turiu santaupų. Esu taupus žmogus, mano poreikiai nedideli, todėl apie kitą darbą kol kas negalvoju. Su visomis santaupomis drąsiai galėčiau gyventi bent pusę metų. Planuoju mėnesį paatostogauti, gal pakeliauti, kad galėčiau atsipūsti nuo visų darbų. O paskui žiūrėsiu. Va, ketinu eiti viduryje dienos į kiną. Pasėdėsiu pustuštėje salėje... Dvejus metus nė neįsivaizdavau, kad galėsiu sau tai leisti", – atsiradusiu laisvalaikiu džiaugėsi buvęs administracijos direktorius.

Tiesa, politikas pridūrė, kad visiškai atitrūkti nuo darbų nepavyks. Mat G.Paluckas tikina ir toliau ketinantis aktyviai dalyvauti politinėje veikloje. Šioje srityje esą jo darbai suplanuoti šešeriems metams į priekį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų