Pereiti į pagrindinį turinį

Katie Melua abejingų nepaliko

2008-10-15 09:00
Katie Melua abejingų nepaliko
Katie Melua abejingų nepaliko / Ingos Juodytės nuotr.

"Utenos" pramogų arena pirmadienio vakarą aidėjo nuo plojimų. Lietuviai negailėjo komplimentų ir ovacijų iš Gruzijos kilusiai unikalaus balso savininkei Katie Melua.

Pirmą kartą į Lietuvą atvykusi dainininkė gerbėjus džiugino nepakartojamu balsu ir nuoširdžiu bendravimu. Užteko 24-erių K.Melua su gitara užlipti ant scenos, ir jos balsas akimirksniu nutildė beveik 3 tūkst. į koncertą susirinkusių žiūrovų. "Kai ji dainuoja, net šiurpuliukai po kūną laksto", – koncerto įspūdžiais dalijosi žiūrovai.

Nuo devynerių Didžiojoje Britanijoje gyvenančią K.Melua Vilniuje apšildė Julija Ritčik ir grupė "4Fun". Jų pasirodymas truko vos dvidešimt minučių ir grupė paliko žiūrovus laukti didžiosios vakaro žvaigždės. "Mums didelė garbė čia būti", – po paskutinės savo dainos sakė panašaus stiliaus muziką atliekanti J.Ritčik.

Pirmiausia K.Melua scenoje pasirodė viena, vėliau prie jos prisijungė muzikantų grupė. Dainininkė žiūrovams dovanojo naujas ir jau gerai žinomas dainas: "Nine Million Bicycles", "Toy Collection" ar "The Closest Thing to Crazy". Po beveik pusantros valandos trukusio koncerto K.Melua grįžo biso ir atliko dar tris dainas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų