Pereiti į pagrindinį turinį

„Kauno diena" lankys gausų būrį skaitytojų

2012-07-28 13:43
„Kauno diena" lankys gausų būrį skaitytojų
„Kauno diena" lankys gausų būrį skaitytojų / Artūro Morozovo nuotr.

Pasibaigus „Kauno dienos“ vasaros prenumeratos akcijai paaiškėjo, kad dienraščio skaitytojų pagausėjo ne tik mieste, bet ir Kauno rajone.

Laukia kaip savų

Bendrovės „Diena Media News“ platinimo tarnybos vadovė Rima Jurgaitienė pasidžiaugė, kad dienraščio platintojai, kaip ir kasmet, buvo labai laukiami skaitytojų namuose.

„Daugelis skambino ir klausė, ar juos aplankys platinimo tarnybos specialistai. Mat žmonės įprato užsisakyti mėgstamą laikraštį padedami mūsų darbuotojų“, – šypsojosi R.Jurgaitienė.

Laikraščio platintojai su daugeliu skaitytojų susidraugavę, mat jų bendravimas trunka metų metus. „Kauniečiai tuo ir išsiskiria iš kitų miestų gyventojų, kad laukia ir mielai į namus kviečia prenumeratos dokumentus pildančius darbuotojus“, – teigė R.Jurgaitienė.

Platinimo tarnybą džiugino ir prenumeratos rezultatai. „Laikraštį užsisako ne tik ilgamečiai skaitytojai – jų būrį papildė daug naujų, nuolat dienraštį gausiančių į pašto dėžutes žmonių“, – tvirtino vadovė.

Papildomos dovanos – žurnalai

Pagausėjo skaitytojų priemiesčiuose ir rajono gyvenvietėse. „Ypač išskirčiau Jonučių gyvenvietę, kurioje pastebimai šoktelėjo skaitytojų skaičius. Daugiau prenumeratorių turime Babtuose“, – apie pakaunės statistiką kalbėjo R.Jurgaitienė.

Dienraščiu savo klientus džiugins ir daugelis miesto kavinių.

Laikraščio skaitytojai ir toliau gaus jau pamėgtus tradicinius „Kauno dienos“ priedus „TV diena“, „Aukštyn žemyn“, „Pasaulis“, „Sveikata“, „Sportas“, „Santaka“, „Turtas“, „Ratai“.

„Kauno dienos“ prenumertorius lankys specialiai jiems skirtas nemokamas priedas „Kaimynai“.

„Olimpiada“, „Eurolyga“, „Kur studijuoti“, „Vasaros gidas“, „Verslas. Lyderiai. 2012“, „Sveikata“ – tai nemokami žurlalai, kuriuos šiemet jau skaitė ar dar skaitys „Kauno dienos“ skaitytojai.

Pradėtas leisti naujas žurnalas „Moters triumfas“ – taip pat nemokama dovana „Kauno dienos“ skaitytojams.

Loterijos laimėtojams – prizai

Kitą savaitę, pirmadienį, kompiuteris atsitiktiniu būdu išrinks šios vasaros prenumeratos prizų laimėtojus.

„Antradienį juos pakviesime į redakciją ir įteiksime dovanas“, – informavo R.Jurgaitienė.

„Kauno dienos“ prenumeratos loterijos laimėtojų laukia du televizoriai, du virtuviniai kombainai, mikrobangų krosnelės, dulkių siurbliai, vaisių ir daržovių trintuvai-maišytuvai.

„Kauno dienos“ platinimo skyrius primena, kad dar ne visi prenumeratoriai atsiėmė bilietus dviem žmonėms į pasirinktas krepšinio klubo „Žalgiris“ rungtynes bei dovanų kuponus pasivaišinti restaranų tinklo „Bajorų kiemas“ patiekalais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų